Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Medvedích chrbtoch

Msormichal

:)tak potom cela Hornadska kotlina = Levočské vrchy, pretože povodie Hornádu sa nachádza presne na Hranici Volovských vrchov a Hornádskej kotliny. Oki za tip Tomáši :)

Funttomas

msormichal, veď nič sa nedeje. Toto nie je súťaž. Jednoducho: obyčajná (priemerná) foto za 3 body a čo sa vymyká priemeru, tak dostane viac alebo menej. Ak chceš ukázať, že je na Spiši pekne, tak by to malo byť hlavne kvalitné po obrazovej stránke. Radi si pozrieme v galérii fotografie z neznámych miest. Len kľudne pridávaj. A zjednodušené pravidlo pre lokalizovanie v Hornádskej kotline: čo je na juh od Hornádu (pravý breh), tak zaraď do Volovských vrchov a čo je opačnom brehu, tak zaraď do Levočských vrchov… Lokalita sa určuje podľa dominantného objektu na zábere resp. o čom píšeš v popise.

KarolM

Mne sa fotka veľmi páči (akurát škoda, že nie je urobená foťákom...)

Msormichal

No dobre, mohol som ho orezať, ale čo už, dufam ze mi to prepacite. Ale ten datum tam neje tak dôlezity, dôlezitý je záber. K ostrosti - fotil som mobilom, vo photoshope to uz lepsie neslo doostriť (aspon ja som uz nevedel :)). A co je v Hornádskej kotline nevšednéé...? Akurat Spišský hrad (aj ten postupne uz zovšednieva...:)). Fotim to, čo chcem ukazať. Mne až tak nezalezi na kvalite. Samozrejme ale nejaká minimalna aspon musi byt :). Budem pokracovat v dalsom pridavani fotiek z Hornadskej kotliny. Mimochodom neviete do akej oblasti to mam hádzat? Východ, Volovské vrchy, Levočské vrchy, Branisko...Viem ze je tato stranka o hikingu, ale kvoli tym fotkam by sa zislo urobit oblasti celeho Slovenska...hmm...co poviete?

MatusM

brrr.. ten datum :{
Ale z východu tu veľmi chýbajú fotky (a články a všetko..), takže díky za ňu, je pekná

Funttomas

Za takú všednú nedoostrenú scénu môžeš byť rád aj za 4 ;-). Keby kompozíciu nedotvárala cesta, tak je to nuda. A dátum sa vypĺňa do faktov, tak ho netreba aj na fotke, kde je rušivý.

Msormichal

a este nieco...dufam ze tie 4 nemam kvôli tomu datumu dole...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok