Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrebeňom Sten

Diskusná téma K fotke: Hrebeňom Sten

Dvojvyrcholový ostrý úsek hlavného hrebeňa medzi Poludňovým grúňom (1 457 mnm) a Hromovým (1 636 mnm). Hôľne svahy tejto časti sú veľmi strmé na oboch stranách hrebeňa. Vyšší južný vrchol (1 572 mnm) je od severného vrcholu (1 535mnm) oddelený pomerne hlbokým Sedlom v Stenách (1 480 mnm). Na fotke okrem Sten vidno Hromové, Chleb a Veľký Kriváň.

Psyloo

ano, mohlo by to tak vyzerat, ze strazim;-) Predstav si sidlisko vacsie ako Petrzalka...na jednej strane ta tovaren, ale na druhej vyzera to takto foto.onet.pl/fi74w,zj4wgcjzjt…
ale to sme uz mimo temy.
Aspon, ze do hor nemame daleko, a Ty to uz vobec;-)

Rbr69

To vyzera, ze strazis tovaren :) :) :)
Ja som na 6-tom a vyhlad celkom dobry ... ak si odmyslim zopar panelakov, ciest a drotov :) nuz co nenavyberame si :(

Psyloo

Rasto, tie vyhlady nastastie nemam z okna. To je taka cast asi 5 km odo mna....skor moje vyhlady z okna vyzeraju takto foto.onet.pl/ok8r,0818cbbg50g…
to hadam uz sa necudujes preco rada spim na hrebeni;-)
Byvam na 8 poschodi a ked sa zadari dobre pocasie a dobra viditelnost tak dovidim z balkona obcas aj hory (sice su tu "iba" Beskydy ale aj tak je to balsam na dusu;-) Mas pravdu, clovek zniceny a znechuteny byvanim v meste hlada to co mu chyba v prirode.

Psyloo

daulagiri, diky;-)

Rasto, tie gycovky vznikaju nejako prilezitostne;-)ale hlavne spime hore (aj ked priznavam sa, ze podla navstevneho poriadku nie je to povolene...)kvoli hviezdam, Mesiacu a Slnku na oblohe;-) byvam v byte,vo velkom meste, a tam mam ine vyhlady ;-( teda potom tuzim po takej "divocine";-)

Rbr69

pekne, je mi jasne, ze hore spite koli vychodom a zapadom slnka, to zas bude ... ako sa hovori ... gycovych fotiek ;-)
Tak hlavne pekne pocasie a dobre svetlo

Psyloo

Ahoj Rasto, isli sme Stankovany-Sip-Podsip-dolina Bystricky-Stoh (tam sme spali) a Poludnovy Grun-Steny-Chleb-Snilovske s.-Vratna.
Teraz planujeme asi o 2tyzdne alebo az v juli pokracovanie Sutovo-chata pod Chlebom-V.Krivan-Maly Krivan (tam chceme prespat)-Suchy-Strecno. Hlavne ide nam o tie zapady a vychody Slnka na hrebeni;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky