Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Novy SPORTOVY SHOP

Diskusná téma Novy SPORTOVY SHOP

tak som sa kukol do toho obchodu ,ktory si tu zaplatil reklamu. Bohuzial som opat zostal sklamany hned ako som sa pozrel do sekcie batohy. proste opat ohrana pesnicka tych par obchodov so slovenskou domenou, Pinguin, Treksport... Tu uz asi naozaj nikto nepochopi,ze stym dieru do sveta neurobi a to ani nechcem vediet kolko do toho navalil penazi. Kde je karrimor, salewa, osprey a pod.Odevy opat vrchna vrstva to iste, no neuveritelne. Zasa nic konkurencie schcpne a zaujimave.

Bacaardi

tiez by som prijal na slovensku sirsi vyber, salewu urcite hej. bohuzial outdoor eshopy robia len nadsenci, a ti nikdy ne budu mat tolko penazi aby spravili poriady obchod. nehovoriac o tom, ze nas vyrobcovia beru ako odpadisko vybehovych modelov. :-(

Bdel

raymond, toto sa tu deje uz dlhsiu dobu. Pokial chces nejaku "inu" znacku, musis skusit zahranicne eshopy. Ak sa k nam aj nejaka kvalitna znacka dovaza, casto sa stane, ze polovica modelov je na komplikovanu objednavku atd.

Raymond

Mne to je jedno bdel ,ja zijem v Cechach, len nechapemn ako niekto moze spravit dalsi obchod a takymto sposobom sa uz na zaciatku odsrovnat.Nespravit si prieskum trhu konkurencie co tu chyba, no proste dilino dilinovsky.

Shovky

co ma zrazu kazdy voci treksportu??? v poslednom case len citam ze treksport sa kazi a ide dolu vodou.mne sa to nejako nezda.kazdy kto ma taky nazor nech napise konkretny dovod. podla mna su stale dobry co sa tyka porovnania cena a kvalita. mozno niekedy previsuje kvalita cenu. a to ze, na SR najdeme tie iste ospevovane znacky je pravda ale ked zastresuju vsetko co vacsina zakaznikov potrebuje tak sa na trh netlacia novy vyrobcovia.toto vsetko je moj osobny nazor ak sa mylim tak ma opravte. :-)))

Rasto

Ja osobne mam proti Treksportu toto - starsie vyrobky site este na Slovensku boli urobene na prvy pohlad krajsie a kvalitnejsie. Aj materialy vyzerali inak - ked som porovnal corduru, z kotrej sili vtedy a z ktorej siju dnes, tak ta dnesna je nejaka "viac umelinova". Nevim si pomoct. Ja viem, ze mozete oponovat, ze je lepsia, ale jednoducho sa kedysi dalo Treksportu verit, dnes by som im tolko neveril. A cena uz nie je to co byvala, ale su dost drahy, za tu cenu je uz dnes vacsia konkurencia. Kedysi to bolo top co sa tyka ceny. Vsak za moj 32 litrovy batoh som platil do 800Sk. A vydrzal dodnes (a to som ho pretazoval sustavne - 20 kg bolo v pohode bezne). Kupte teraz batoh za 800Sk. Treksport jednoducho zaspal dobu. Moze sa este vysplhat vyssie, ale bude ho to stat velmi vela usilia. Keby dobu nezaspal, tak by bol niekde inde.

MisoZA

shovky - k tomu treksportu, mam batoh biker, asi tak rok, po cca 8 mesiacoch sa posral zips (co ma akoze aj tu vodeodolnuupravu - ta sa zosuchala este skor), dalej sa mi utrhla ta sietka na gumicke a to som tam mal iba tricko... no mozno som to moc utiahol, neviem. Tak som sa vratil 6 rokom staremu modelu Light a ten funguje zatial dobre.

Raymond

pretoze Treksport v sucasnom stave je proste shit a nedokaze konkurovat ziadnej firme na jeho relevantneom trhu tak preto a konec

Shovky

som pocul aj taku verziu ze sitie sa chce vratit na slovensko co je na tom pravdy??. a myslite ze by sa nieco zmenilo keby sa to silo tu??a ja mam trosku horsie skusenosti prave zo starsimi modelmi napr stary litle. latka sa dost zodrala a pokazil sa mi zips sice asi po styroch rokoch ale pokazil--- neviem ake pouzivali zipsi vtedy ale terajsie sa mi zdaju pevnejsie. teraz mam tibet a crono a stymi som maximalne spokojny. cena sa mi nezdala prehnana. a planujem kupit novy tatran alebo patagoniu a tam sa mi tiez cena zda zhodna z kvalitou.no neviem neviem.

Shovky

okej okej berem do uvahy a som trosku z firmi sklamany a co hovorite na oblecenie?? aj snim su taketo problemy? uvazujem nad softshellkou (zanskar jacket)mam si to rozmysliet? ak hej aku znacku odporucate?

Em

pokial viem, tak batohy sa urcite sili aj predtym v cine, na slovensku sa uakurat vysivalo logo a ten kusok s napisom...made in slovakia

Bdel

Shovky,ja proti TS nemam nic a vobec nesuhlasim s tym, ze sa zhorsili. Tema bola o biede SVK e-shopov, nieo kvalite TS.

Shovky

bdel--- moja rec. ale ked sa tu uz spomenul treksport aj ked okrajovo tak som sa chytil sance nechcel som vytvarat novu temu.ospravedlnujem sa

Lubo

Mimochodom, ked si pozriete tiraz, zistite, ze ide vlastne o online pobocku martinskeho Sport Rozsutec. Ponuka je pravdepodobne preto taka, aka je.

Stav slovenske outdoor online shoppovania je taka, aka je z viacerych dovodov. Podstatne je, ze mnozstvo kamennych obchodov robi zaroven aj distributorov tej-ktorej znacke. Ich motivacia davat komukolvek dobre obchodne podmieky je nula. Podobne su na tom aj velkoobchodnici so svojimi vazbami na kamenne obchody. Nik na tak malom trhu ako je slovensky outdoorovy nechce ist proti vlastnym marziam, lebo vie, ze cez objemy to nedozenie.

Z horeuvedenych dovodov fungujuce online shopy so vacsinou pobocky kamennych obchodov s vybudovanymi vztahmi s dodavatelmi. Preto su ceny aj vyber take, ake su.

Nie je to dobre pre zakaznika, to je fakt. Treba si asi pockat na niekoho velkeho zo zahranicia, kto nebude zavisly od tuzemskych distributorov. Istou nadejou bol BartSport, no nenaplnilo to ocakavania. Teraz je novou nadejou Euro ... dufajme, ze napadne nejakych rakusakov alebo nemcov, otvorit si na slovensku online pobocku...

Raymond

Keby clovek ,ktory ma peniaze sa rozhodol zainvestovat do takehoto obchodu ,tak ich seckych znici do roka urcite.Ale musela by tam byt ta pociatocna investicia a o chvilu by bol bez konkurencie na slovenskom trhu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov