Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Novy SPORTOVY SHOP

Raymond

pretoze Treksport v sucasnom stave je proste shit a nedokaze konkurovat ziadnej firme na jeho relevantneom trhu tak preto a konec

MisoZA

shovky - k tomu treksportu, mam batoh biker, asi tak rok, po cca 8 mesiacoch sa posral zips (co ma akoze aj tu vodeodolnuupravu - ta sa zosuchala este skor), dalej sa mi utrhla ta sietka na gumicke a to som tam mal iba tricko... no mozno som to moc utiahol, neviem. Tak som sa vratil 6 rokom staremu modelu Light a ten funguje zatial dobre.

Rasto

Ja osobne mam proti Treksportu toto - starsie vyrobky site este na Slovensku boli urobene na prvy pohlad krajsie a kvalitnejsie. Aj materialy vyzerali inak - ked som porovnal corduru, z kotrej sili vtedy a z ktorej siju dnes, tak ta dnesna je nejaka "viac umelinova". Nevim si pomoct. Ja viem, ze mozete oponovat, ze je lepsia, ale jednoducho sa kedysi dalo Treksportu verit, dnes by som im tolko neveril. A cena uz nie je to co byvala, ale su dost drahy, za tu cenu je uz dnes vacsia konkurencia. Kedysi to bolo top co sa tyka ceny. Vsak za moj 32 litrovy batoh som platil do 800Sk. A vydrzal dodnes (a to som ho pretazoval sustavne - 20 kg bolo v pohode bezne). Kupte teraz batoh za 800Sk. Treksport jednoducho zaspal dobu. Moze sa este vysplhat vyssie, ale bude ho to stat velmi vela usilia. Keby dobu nezaspal, tak by bol niekde inde.

Shovky

co ma zrazu kazdy voci treksportu??? v poslednom case len citam ze treksport sa kazi a ide dolu vodou.mne sa to nejako nezda.kazdy kto ma taky nazor nech napise konkretny dovod. podla mna su stale dobry co sa tyka porovnania cena a kvalita. mozno niekedy previsuje kvalita cenu. a to ze, na SR najdeme tie iste ospevovane znacky je pravda ale ked zastresuju vsetko co vacsina zakaznikov potrebuje tak sa na trh netlacia novy vyrobcovia.toto vsetko je moj osobny nazor ak sa mylim tak ma opravte. :-)))

Raymond

Mne to je jedno bdel ,ja zijem v Cechach, len nechapemn ako niekto moze spravit dalsi obchod a takymto sposobom sa uz na zaciatku odsrovnat.Nespravit si prieskum trhu konkurencie co tu chyba, no proste dilino dilinovsky.

Bdel

raymond, toto sa tu deje uz dlhsiu dobu. Pokial chces nejaku "inu" znacku, musis skusit zahranicne eshopy. Ak sa k nam aj nejaka kvalitna znacka dovaza, casto sa stane, ze polovica modelov je na komplikovanu objednavku atd.

Bacaardi

tiez by som prijal na slovensku sirsi vyber, salewu urcite hej. bohuzial outdoor eshopy robia len nadsenci, a ti nikdy ne budu mat tolko penazi aby spravili poriady obchod. nehovoriac o tom, ze nas vyrobcovia beru ako odpadisko vybehovych modelov. :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma