Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ludrovská dolina

Diskusná téma K fotke: Ludrovská dolina

Najseverozápadnejšou dolinou Nízkych Tatier preteká potok Ludrovanka (Ludrovčanka). V hornej časti doliny priberá vody potokov Mraznica a Skalnô, ktoré vytvorili tiesňavu Hučiaky. V dĺžke takmer 10 km ňou vedie údolná asfatka so zákazom vjazdu. V doline nájdeme jaskyne, vyvieračky, vodopády, pamätník SNP, veľa chát a ohnísk. V pozadí vrch Brankov.

Psyloo

Adi, musis ist so mnou, ja ich pritahujem;-)

Adushka

Hono, za seba hovorim, ze vyborne bolo a ja som taaaak rada, ze sme ziadneho macka nestretli ;) dufam, ze ho ani tak skoro nestretnem..

Psyloo

dobre vam bolo na tom Salatine, vsak?;-) zavidim, zavidim, ale nie kazdy moze v piatok behat po kopcoch.....cakam este na foto medvedia, lebo neverim, ze ste ziadneho vobec nestretli;-)

Mlieko

No neviem tvarom mi to prislo ako Ostrô, ked ides od pomnika chodnikom hore smerujes na JZ, tak mi tam pasuje nejak viac to Ostrô, no mozno sa mylim:)

Funttomas

Mlieko, dovolím si pochybovať. Ostrô je hora s vrcholovými bralami (toto nie) a od miesta fotenia je „na skok“. Z daného miesta fotenia Ostrô prekrýva hora s bralom. Keď si natiahneš priamku na mape smer Brankov (1077) od potoka, kde som fotil, v smere vodného toku daného miesta, tak priamka smeruje rovno na Brankov.

Mlieko

Tomas mala chybicky krasy, ten vrch na obrazku je Ostrô:)

Blahola

Podľa tejto foto by človek povedal, že prídeme domov opálení jedna radosť. Veci sa mi ešte sušia...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok