Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malý Kriváň v nečase

Rbr69

Curious: pre mna ta fotka ma cenu aj atmosferu, nepovazujem ju o nicom. Nebolo vela co vidiet je znamka pocasia, ktore vrcholky MF skrylo. Fotky mam na rbr69.multiply.com
Poznamka o kompakte bola na Tvoju prvu reakciu.

Curious

Viem ze si nevyriekol, ale napisal si cierne na bielom. Citujem Ta „Keby slo o tu kvantitu, zoberiem stary kompakt...“. Ja som len chcel prvym prispevkom napisat - naco sem davat fotky o nicom? (vid. hore.) Ale nebudem dalej rypat. PS: publikujes aj niekde inde alebo fotky po nafoteni a zaveseni na hiking rovno vymazes? 8-)

Rbr69

Curious: nepochopene ... diametralne inak chapeme napisane ... posledna veta je jasna, suhlasim s nou, mas pravdu, ale nepodsuvaj, co som nevyriekol. Pred mesiacom som fotil stale evf kompaktom.

Curious

Rasto, si Ty len humorista. Takze podla Teba kvantita = kompakt. Teda dal si tu vacsine prispievatelov s kompaktami 8-)... Pri publikacnom rozliseni 738xXXX je skoro uplne jedno, ci fotis krajinu zrkadlom alebo kompaktom.

Rbr69

Curious: Nenalepkujem. Tym "nebolo vela co vidiet" je vyjadrene ako boli ukryte vrcholy MF nez pri castejsie fotenom peknom azurovom pocasi. Fotka ma vzdy nieco zachytit, ide tu o atmosferu toho dna. Keby slo o tu kvantitu, zoberiem stary kompakt a neriskujem vlhko, netaham naklad. Predpoved bola viac-menej jasna. A bolo by vystarane :(

Curious

Máš pravdu. Nebolo veľa čo vidieť a Tvoja fotka to len dosvedčuje. Prečo to sem teda dávaš? Kvantita je Tvoja nálepka?

Psyloo

Rasto, tie mraky v hornej casti su uzasne. Mali ste ist tu hrebenovku jeden den skor, pocasie v sobotu este bolo celkom pekne;-)

Rbr69

mato: sa posuniem o tri kroky a iny zaber, superzabavka ... len drazoba :)

Mato_d

Hmm, zeby dalsia obet, ktora podlahla kuzlu ultrasirokacov? ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky