Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Predná Poľana

Diskusná téma K fotke: Predná Poľana

Národnou prírodnou rezerváciou Zadná Poľana prechádza červeno značená Rudná magistrála. Hrebeňovými polohami spája Zadnú Poľanu, najvyšší bod sopky Poľana, cez sedlo Priehybina Prednú Poľanu, pod ktorou stojí horský hotel Poľana. Drevený chodník vedie krajinársky hodnotným územím zamokrenej lúky, vysoko položeného horského rašeliniska (vrchovisko).

Jana T.

...pekný chodníček na krásnom koberci...už sa tam teším...

Daulagiri

Nuž konečne foto aj odtiaľto. Minulé leto sme tam boli zo školy na terénnych cvičeniach a takmre som tu pohúpal :-)
Inak je tam krásny les, aj ja sa tam ešte chystám.

Funttomas

daulagiri, rád zapĺňam biele miesta na tunajšej mape ;-). A čože študuješ, keď si tam bol na terénoch?

Daulagiri

He he tiež rád zapĺňam prázdne miesta.
A študujem Krajinnú ekológiu v BB.

Funttomas

daulagiri a to si sa až teraz priznal ku študiu GKE v BB? Práve som GKE úspešne ukončil. To je sranda, že sme chodili okolo seba v škole a nevedeli o sebe. My sme na Poľane neboli na terénoch, ale inde. To som rád, že vyučujúci menia lokality. Chodiť na rovnaké miesta ich isto nebaví.

Blahola

Tomáš gratulujem Ti! Teraz je s Teba pán ...

Daulagiri

A jeje, tak blízko a predsa tak ďaleko.
Doteraz nejako nebola príležitosť povedať kde študujem, inak študujem na katedre Bioeko. No snáď sa teda stretneme aspoň na nejakej hiking akcií.
Taktiež gratulujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky