Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Konsky Dol.

Brk

Opravujem sa...pomiešal som si dátumy 2 fotiek...:) nemohli sme sa stretnúť...pomýlilo ma, že úplne rovnaké počasie a oblačnosť tam boli aj minulý týždeň :)

Brk

Škoda, že sme sa tam nestretli, ja som tam bol (na Tlstej) deň pred Tebou a na Ostrej v sobotu...mali sme asi viac šťastia na počasie

Psyloo

Dakujem Vam za zastavenie a mile slova;-)

Rbr69

tie oblaciky od rannej hmly evokuju a znasobuju pohlad z velkej vysky, priam ortofoto :)

Sona

Nadhera, Psyloo! Mam z tej fotky strasne dobry pocit.

Psyloo

To mas pravdu, ja pritahujem zle pocasie, nie si prvy, ktory mi to hovori;-))(dokonca aj medvedi pritahujem, ale nastastie tentokrat vymenila som ich za kamziky;-) Boli sme tesne pod vrcholom Ostrej, ale v nedelu pocasie uz bolo uplne o nicom, Ostra bola uplne vo hmle, potom sa este spustil taky lejak...teda vidis, mam dokaz, zeby sa tam niekedy nabuduce vratit.

Blahola

Je to ich obľúbené miesto.

Boli ste aj na Ostrej?
Inak už viem prečo bolo v nedeľu na hrebeni V.F. také počasie. Veď si bola blízko mňa! Keď si bola na Súľovských skalách tiež pršalo, Ty ten dážď priťahuješ! :)))

Psyloo

Laco, ved ja som tam nebola posledny krat;-) tak sa mi tam zapacilo, ze urcite sa tam vratim, tak nabuduce s Tebou;-)
a vies kolko kamzikov sme stretli skoro rano, no proste parada!

Blahola

Tak predsa si sa tam bola a bezomňa...:(
Krásne aj bez ďalekých výhľadov!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky