Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Jeseníkov

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Jeseníkov

Mnohí, ktorí pravidelne čítate tieto stránky, asi viete, že väčšinu roka trávim v moravskej metropole, v Brne. Slovenské hory sú predsa len trochu vzdialené na to, aby som sa tam vyskytovala každý víkend, a tak medzeru medzi slovenskými výletmi zapĺňam pohoriami Českej republiky. Jeden víkend minulého leta som brázdila prstom po mape moravské pohoria, keď zrazu padol môj zrak na mapu pohoria Hrubý Jeseník a bolo rozhodnuté – ide sa do Jeseníkov!

Adushka

Petras, dik za ukazku, ze je nadrz naozaj vidiet :) Inak som si pozrela tvoje fotecky z putovania zapad - vychod, velmi pekne a fajny napad :)

Petras

Andrea,dík za pohled zahraničního návštěvníka. Hladinu vody v horní nádrži můžeš vidět jen tehdy pokud tam právě nějaká je. A to se i v průběhu dne mění, měli jste smůlu, při plné nádrži je totiž hladina vidět i ze země, nemusíš ani na vysílač. Můžeš si to ověřit z mých fotek,třeba z téhle picasaweb.google.com/…/photo#… .Jeseníky jsou samozřejmě mnohem víc než hlavní hřeben a tak ti přeju ať ti to s návratem někdy vyjde.

Adushka

Veruze ano, Bila Opava, to je krasa a Petrikov ma svoje caro, aj ked viac asi v zime, nez v lete. Odporucam urcite chatu Paprsek po cervenej z Petrikova dalej na Kralicky Sneznik, maju tam vyborne preslavene boruvkove knedliky, tj po nasom buchty na pare :) a su fakt mnam :)

Honza286

Super článek, určitě bych doporučil po trase pár odbočení (vodopády Bilé Opavy) a rozhodně je vhodné pokračovat z Ramzové dále na západ přes Petříkov a přes Králický Sněžník sejít někam do údolí Moravy nebo případně až do Králík.

Adushka

Boro, veruze ani neviem, ja som ziadneho nevidela, ale ak bol taky, ako hovoris, tak ho mozno preventivne zavreli, kedze tam bolo dost ludi :)

Boro

Je na Švýcárne ešte ten bernardýn? Keď sme vchádzali dnu, tak bol rozvalený vo vchode a keď sme ho prekračoveli, tak kamaráta rafol za riť. A potom že mierne plemeno.

Raymond

Mne sa velmi paci, ze tu na slovenskom webe su aj clanky o turistike v ceksych horach. konecne sa to po tolkych rokoch zlomilo, ze sa mozeme a pozorujem to uz dlhsi cas.Super

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma