Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výstup na Baníkov

Diskusná téma K fotke: Výstup na Baníkov

Z Baníkova (2178) - vpravo cik-cak (zelená zn.) zo Spálenej doliny do Sedla Baníkov (2040). Po hrebeni (červená zn.) mohutné Pachoľa (2187) vpravo Spálená (2083) ďalej hrebeň Skriniarok, vzadu Brestová (1903). Vľavo zo sedla Baníkov prudký zráz (modrá zn.) do doliny Parichvost. Občas bol problém fotiť, trošku :) fúkalo.

Lubo

...zabudol som dodat, ze stretko bude v Oraviciach na chate Blaholovho brata. Uplna luxuska.

Lubo

Tesim sa, Rohace su nadherne :-) uz sa tesim na dalsie fotostretnutie, ktore bude 2. - 5.10.2008. Infosky pojdu von uz coskoro...takze lesim uz cocku :-p

MatusM

len nahodna zhoda planov, Lubo. Vedeli sme o sebe, ale napokon sme sa ani nestretli. Kazdopadne, tento tyzden budu v galerke prevladat Rohace:)

Lubo

Matus a Rasto, vy ste boli spolu alebo len zhodou okolnosti ste sa vyskytli v tom istom case na tom istom mieste?

MatusM

Krasa, Rasto:-) Hadam este viac fukalo medzi Brestovou a Salatinom - taky teply foehn zo Salatinskej doliny, ledva sa dalo nadychnut.

Adushka

Rasto, zavidim pocasicko, ja ked som tam bola tie tri tyzdne dozadu, tak rano sice pekne, ale kym sme vysli na hreben, tak uz boli zakazdym oblaky, a tak hrebenove foto nic moc.. mozno jednu pridam na porovnanie :)

Daulagiri

No tiež som bol včera na horách (Vtáčnik) a poobede teda doooosť fúkalo aj tam.
Fotka sa mi páči, moje nohy tamojšie prostredie ešte neokúsili.

Rbr69

Mlieko: postupne zacali oblaky pribudat, hore riadne fucalo, ani som neveril, ze to s tou sigmou udrzim, ale vela fotiek vyslo, oproti poslednym trekom pocasie neskutocne vydarene

Mlieko

Mal si krasne pocasie, to je radost fotit...

TDD

A naľavo - pod mrakom Sivý vrch (1804,5)- oprav Pachoľa 2187.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky