Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nemýtnik

Diskusná téma K fotke: Nemýtnik

Sedlo Nemýtnik (1015m) s objektom "Teréna stanica ochrancov prírody" z Dobšinej. Uprostred zalesnené Skalie (1081m), vľavo údolie Dobšinského potoka smerom na Dobšinú, vpravo cez sedlo údolie Skalného potoka smerom na Rejdovú.

Lubo

Ak myslis EF70-200 f/4L tak ten vrelo odporucam. Nie je to este giganticke, takze sa to ako tak da zvladnut aj na ture. Kresli tak, ako sa od Canonackeho L-ka ocakava, perfektne. Skoda stabilizacie, no rovnaky ale stabilizovany stoji skoro dvojnasobok :-(

Klf

honzo,

na zmenu profesie to zatial nevidim, ale uz som si povedal, ze by bolo dobre zacat fotit aj lepsim fotakom. este uvazujem o Canon 70-200mm, f4 bez stabilizatoru, na foto krajiniek sa mi zda celkom OK. Besnik je nadherny, ale jak hovoris, treba vymaknut dobre pocasie. Vtedy to stoji za to.

hezky vecer. klf

Jnezky

V Besniku som krom zimných foto zatial nemal šťastie na počasie. Toto bola taká oddechovka z Rejdovej. Viacej času zabral sber jahod a čučoriedok ako túra.
No a Canon 40D, čo dodať. To je kanón. To už je skoro na zmenu profesie :)

Klf

honzo, pekne, akurat som si hovoril, odkial si to odfotil, ci to bolo z cesty do Dobsinek z Dobsinskeho kopca, ale vidim, ze je to na zltej. Nejake foto z jedneho najkrajsich sediel - Besnik tam nemas?

Inak, Tamron je skvely a dnes a musi pochvalit - kupil som Canona 40D ... Tak sa tesim na nove foto.

pekny vecer. klf

Jnezky

Tamron - výborný. Čo sa týka orezu, ťažko sa rozhodnúť, je to panorama skladaná z troch fotiek a možností je veľa.

Blahola

Tamroník, tamroník, kedy si ťa aj ja zadovážim...Ako si s ním spokojný?

Rbr69

cm zľava a cm zhora by som odrezal, ale tiez mam podobne miesta na orez na svojich :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok