Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Fotostretnutie - jeseň 08

Diskusná téma Fotostretnutie - jeseň 08

Po úspešnom stretnutí na Portáši sa bude na jeseň konať ďalšie stretnutie -tentokrát v Západných Tatrách. Bývať budeme na chate v Oraviciach. Predbežný termín víkend októbrový. Píšte sem svoj prípadný záujem.

Rbr69

Tak ja mozem lestit tak leda ... :( 5.10.2008 koncim kupelny pobyt, to sa nepridem pozriet ani na den :(

Lubo

Fiiiha, tak to ma veru mrzi, ze to takto dopadlo. Tak sa pridas az na nejake zimne fotoblaznovstvo :-D

Rbr69

... ved sa nic nedeje, este to hadam nebalite :) snad bude cosi v buducnosti. Len som sa tesil, ze sa stretnem s blaznami polihujucimi pri stative fotiac steblo travy :)

MatusM

ja vas zaskrtim, zase zaciatok mesiaca! Bud zmenim job, alebo sa nikdy nenaucim fotit:(

Adushka

Matus, ja mam v tom termine zacinat dvojmesacny studijny pobyt vo Viedni :( asi ma zabiju, ak im oznamim, ze nastupim neskor.. takze je nas viac..

Mikello

No mňa z vás porazí, zas prvý víkend v mesiaci... Matúš, asi nám ostáva samoštúdium. :-)

Rbr69

no zacinam sa nadejat, ci by sa nedal posunut termin, ked tolki, co maju zaujem nemozu ;|

Lubo

Nooo, to by mohol jedine blaholov brat, ak ma este volny ten dalsi vikend. Mne je to v zasade jedno a budem rad, ak tam budete moct prijst. Druhy vikend by bol priechodny??

Rbr69

Pre mna na cca 99% ano, mozno by som dotiahol aj kamosa, co sme fotili teraz Rohace (spominal som mu bajecne stretnutie na Portasi :)).
Bolo by dobre otvorit nove vlakno, eventualne niektore prispevky z tohoto tam presunut a presondovat zaujem, pokial je dostatok casu.

MatusM

u mna by bol tiez na 99% priechodny, z Adushkinho prispevku sudim, ze ona to potrebuje posunut skor na september (co zas Rasto nie).

Lubo

Na september to zial presunut nepojde. Tam mame zdravotny kurz a navyse super-duper chata Blaholovho brata nie je volna :-).

Adushka

Prave, ja skor este odlozim o par dni nastup do Viedne, nez hned prvy vikend im odtial zdrhat naspat na Slovensko.. este ked viem od kamosky, ktora uz vo Viedni je, ze sa na nu divali v tom labe ako na mimozemstana, ked chcela na vikend domov, ze vsak tam sa maka aj cez vikendy.. proste nechajte nejaky termin, mne sa neprisposobujte, predbezne sa hlasim a uvidim, ako to cele vypali.

Blahola

Dnes večer budem vedieť či je voľný aj ten druhý októbrový víkend t.j. 10.-12.10.2008.

Tono

Lubo, ako som dnes po tel. potvrdil Sone, ja idem na 100 perc. Uz teraz sa velmi tesim. Verim ze bude vyborne jesenne pocasie, kedy su Rohce najkrajsie. Ved dovtedy dame nejake Hiking-pivko a dohodneme viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum