Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Fotostretnutie - jeseň 08

Rbr69

hned reagujem:
3.-5.10. NIE
10.-12.10. ANO
17.19.10. ANO
Lubo zvoli asi po sirsom prieskume ten najlepsi.

Blahola

Nazdar fotomaniaci!
Voľné sú ešte stále prvé tri októbrove víkendy t.j.:
3.-5.10.
10.-12.10.
17.19.10.
Je potrebné si vybrať jeden pevný termín čo najskôr, aby brácho neblokoval tie ostatné dva. Leštíte čočky na jeseň a dajte do zvončeka aby vyšiel čas.
Pozdravujem.

Rbr69

Jaa: bozechran, i ked tusim, ze ako velice schopny makrofotograf si ochotny urobit koli dobremu zaberu cokolvek, takze ak si sa v tom popise nasiel je Ti to ku cti. PS: a blazon v dobrom slova zmysle je kazdy nadsenec fotografie :) ... dobre som to okecal, pri tych Tvojich zaberoch si sa dobre vyvaloval :) :)

Jaa

..so mnou by problém byť nemal,no tiež by som bol rád keby sa termín prispôsobil aj tým čo chcú a nemôžu. Bola bz to škoda.. Rasťo narážal si s tou trávou na niečo ? :)

Blahola

Brat sa mi neozval, tak o druhom termíne dám vedieť zajtra.

PetoH

Predbezne sa hlasim, ale nemam to iste, takze zatial iba prejavujem zaujem opat prist.

Lubo

Vdaka laco, prave som ti chcel napisat email, tak nemusim. Napis sem potom, ci je to prebookovanie mozne. Ako vidiet zucastneni diskuteri by to celkom uvidtali.

Tono

Lubo, ako som dnes po tel. potvrdil Sone, ja idem na 100 perc. Uz teraz sa velmi tesim. Verim ze bude vyborne jesenne pocasie, kedy su Rohce najkrajsie. Ved dovtedy dame nejake Hiking-pivko a dohodneme viac.

Blahola

Dnes večer budem vedieť či je voľný aj ten druhý októbrový víkend t.j. 10.-12.10.2008.

Adushka

Prave, ja skor este odlozim o par dni nastup do Viedne, nez hned prvy vikend im odtial zdrhat naspat na Slovensko.. este ked viem od kamosky, ktora uz vo Viedni je, ze sa na nu divali v tom labe ako na mimozemstana, ked chcela na vikend domov, ze vsak tam sa maka aj cez vikendy.. proste nechajte nejaky termin, mne sa neprisposobujte, predbezne sa hlasim a uvidim, ako to cele vypali.

Lubo

Na september to zial presunut nepojde. Tam mame zdravotny kurz a navyse super-duper chata Blaholovho brata nie je volna :-).

MatusM

u mna by bol tiez na 99% priechodny, z Adushkinho prispevku sudim, ze ona to potrebuje posunut skor na september (co zas Rasto nie).

Rbr69

Pre mna na cca 99% ano, mozno by som dotiahol aj kamosa, co sme fotili teraz Rohace (spominal som mu bajecne stretnutie na Portasi :)).
Bolo by dobre otvorit nove vlakno, eventualne niektore prispevky z tohoto tam presunut a presondovat zaujem, pokial je dostatok casu.

Lubo

Nooo, to by mohol jedine blaholov brat, ak ma este volny ten dalsi vikend. Mne je to v zasade jedno a budem rad, ak tam budete moct prijst. Druhy vikend by bol priechodny??

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum