Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Raňajky pod Chl(i)ebom.

Tondop

Pepo, aj pre taketo utešené výhľady sa oplatí žiť.

Psyloo

Pepi, prajem vela peknych ran na horach (nielen "slobodnych";-) aj tych dalsich... btw. ja tiez som fotograficke drevo;-)

Pepa

Krásné ráno,krásná fotka..příští týden je mým posledním ve stavu "svobodný" a tak ho jedu trávit do hor, snad mě potká podobně pěkné ráno,s tím rozdílem, že ho nevyfotím ve stejné kvalitě(no-v žádné kvalitě), protože jsem dřevo-fotografické:-))

MatusM

ooo ano, skore rana maju aj pre mna take caro, ze posledne vikendy vstavam priemerne tak o 3 hodiny skor ako pocas tyzdna ;o)

Psyloo

Na horach nemam problem so vstavanim, ten den pod Chlebom som sa zobudila o 3.45;-) ale vychod Slnka a ludoprazdne Snilovske sedlo stalo za to. Dokonca aj stretli sme o 6.oo rano tesne pod vrcholom VFKrivana dve srnky, ktorym asi sa zdalo v tej vyske ze su kamziky;-)

Sona

Krasna jemna fotecka. Ja ta za tie ranne vstavania obdivujem. Dnes som sa dokopala do budika 5:30 kvoli bicyklu a este som sa uplne neprebudila...

Blahola

Taky hezký! Ranné foto má veru svoje čaro.

Rbr69

pri tom skorom svetle sa to pekne farbi do zltohneda, pekne. Este ze si nedala do nazvu (j) :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky