Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Tatonka Crest 50

Diskusná téma K článku: Batoh Tatonka Crest 50

Dostal som možnosť otestovať batoh od jedného z popredných výrobcov – Tatonka – konkrétne model Crest s objemom 50 litrov. Ide o klasický dvojkomorový turistický batoh, s množstvom vychytávok. Tento model ocenia všestranní turisti, cestovatelia, čundráci, a vzhľadom na objem je vhodný hlavne na dvoj-trojdňové výlety. Poďme sa teda pozrieť, čo tento batoh ponúka.

Mastiffko

zavaznostou hadam mysleli ze mi vymenia za iny,vyjednvavat sa velmi nedalo,povedali ze objednaju a nic

Peter61

V sportrysy PO nam uz objednali a vzali spat x veci, s tou zavaznostou to nie je take zavazne. Daco sme im museli pripomenut, ale nobody ´s perfect. Obcas sme aj pripomenuli, ze v sportrsy v PP je na daco nizsia cena, nebol problem, kukli do pocitaca, znizili. Treba jednat v obchode a nie pindat na nete. Cestovať za každou vecou do KE, PP a pod. sa neda. Trekland v PO skoncil (jedine, co som tam kupoval, boli mammut repky a potom veci pri likvidacnom vypredaji). Je to otazka trhu.

Jjano

Mastiffko, za firmou, ktorá Ti objedná batoh iba na záväznú objednávku bez možnosti vyskúšať si ho, Ti nemusí byť lúto ... Aj keď Tatonka Crest sú špičkové batohy, ale podobne ako iné, nemusia sadnúť každému. Mal som možnosť jednu 40-litrovú vyskúšať, veľmi sa mi páčila a podľa mňa naozaj špička (a 50-litrová je iste tiež), ba dokonca som ju už aj kúpil a mal som ju doma, ale na prvej "skúšobnej" vychádzke som zistil, že mi je krátky chrbát a v mikulášskom Itoca športe mi ju vzali späť a vrátili peniaze... To je prístup dobrého obchodníka (ktorý predáva dobré batohy :-), lebo odvtedy tam rád chodím a už tam pokúpil množstvo vecí.

Mastiffko

tento batoh som si chcel kupit v sporte rysy Presov,no nemali ho,ale vraj nebude ziaden problem objednat ,aj ked len zavazne,suhlasil,som mali sa ozvat do dvoch troch dni s cenou,ale ani len nezavolali a to je uz mesiac,cize si mozte tuto firmu zmazat s adresara co sa tyka znacky tatonka

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov