Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Stretnutie blízkeho druhu

Diskusná téma K fotke: Stretnutie blízkeho druhu

Predstava očakávaného východu slnka na Chopku sa mi tesne pod vrcholom akosi zahmlila – kopec si nasadil rovnakú oblačnú čapicu ako Ďumbier. Náladu mi ale zakrátko pod Derešmi vylepšila táto sympatická rodinka, ktorú som dúfam veľmi nevyrušil pri raňajkách. Tato kamzík sa práve rozhodol preložiť šťavnaté sústa nejakou chrumkavou bystruškou.

Littleflower

mozno je to ta rodinka, co nam pozovala v ten isty den pred kamienkou. len sme na nu pozerali cez okno noclaharne. aspon ze den predtym sme ich na skalke videli zblizsia.
inak tie skaly ako pozadie su super..

Chose01

...ano,ano to zrejme bude ta ista rodinka, len mne capko usiel kusok dalej :)

Blahola

Svätá to pravda správny čas, správne miesto.

Forky

Sona, nemusis vstavat, staci byt na spravnom mieste v tom spravnom case :)
a to matus vystihol vynikajuco :)

Adushka

No pekne, my sme tiez mali podobne stretnutie vcera pod Dumbierom, ale len v pocte 3ks (tolko som teda videla ja bez okuliarov :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok