Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Do Jaskyne mŕtvych netopierov nechoďte

Eskimo

inu, tak tomuto hovorím pravý slovenský folklór -mali ste to aj s "kultúrnym programom", akurát bez tej jaskyne ;-)

škoda len, že si to tu asi neprečíta šéf pána správcu - možno by pomohol e-mail na Slovenskú správu jaskýň(?)

Merhorn

tsss tak to je sila :) A to sa ta sona nikto z tych ludi s ktorymi si tam bola nezastal? Alebo si tam bola sama ked na teba hulakal? To by skusil taky typek so mnou takto jednat. Skoda, ze ste si to nenahrali, mali by ste aspon pekny dokazovy material.

Sona

Boli sme tam styria z hiking stretka plus jeden ten sprievodca, ale myslim, ze vsetci boli v soku a to sa zbehlo tak strasne rychlo, ze nikto nestihol ani ceknut. Kamaratka mi hovorila, ze nez sa spamatala, tak bol prec. No a ist za nim hore do tych priestorov nikto asi nechcel. Inak som sa z overeneho zdroja dopocula, ze pan spravca ma na konte aj ublizenie na tele a problemy s alkoholom a ze mozem byt rada, ze na mna len hulakal.

Merhorn

No tak to je fakt sila.Ako je to mozne, ze tam pracuje taky kriminalnik dofrasa? Paneboze to kde sme toto?

Forky

Mernhorn,
na slovensku..
to nie je jediny pripad divneho spravania.

Turis

Sona ja to veľmi dobre poznám. Ja som kludná povaha a len tak ma nič nevytočí a chápem, že ked ste tam prišli plní očakávania v dobrej náladičke tak to musel byť nielen pre Teba ale aj pre ostatných total šok. Človek si až po chvíli uvedomý čo vlastne prežil a ako sa ku nemu niekto zachoval. Pri takejto situácii by som dostal nervy až po neakej chvílke, čo bol asi aj Váš prípad.

Sona

Ja som ani nedostala nervy, ja som bola strašne sklamaná.

Sepro

tu su vsetky kontakty:
ssj.sk/…/kontakty

podla mna napis vsetkym, nech vedia, aky bulo pod nimi pracuje.

ja som v jaskyni bol kedysi a bolo fajn, mozno som mal stastie. ale jaskyna je rovnako moja, ako jeho, tak nech ma neserie... jemu akurat platim v daniach za to, ze mi to tam spravuje. ale uz prestavam mat chut platit ho...

Sona

Uz som to poslala vsade, kam mi napadlo. Som zvedava, ci to nejako pomoze.

Honza286

Tak to je opravdu síla, takový "správce" by měl okamžitě dostat vyhazov. Mám dotaz pro znalce jeskyní na Slovensku: existuje na Slovensku podobná jeskyně jako Mroźna v Polských Tatrách (zcela volně, legálně a zadarmo přístupná)?

Axel

Honza - podla zakona je vstup do vsetkych jaskyn zakazany. Nieco ako volne pristupna jaskyna teda u nas oficialne neexistuje.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum