Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Do Jaskyne mŕtvych netopierov nechoďte

Kozo

Je skoda, ze ste dopadli takto. Neviem na koho by ste nastrafili ako sprievodcu, ale nas tam onehda povlacil Stacho a bol to uzasny vylet podzemim a zazitok na ktory tak skoro nezabudnem. Cely zababrani od tej cervenej hliny, utahani ale napriek tomu nadseni.

Rhea

Ak môžem, tak Ti odporúčam Krásnohorskú jaskyňu. Správca je milý, telefonicky sa dohodnúť nie je problém a všetko ide ako po masle. A zážitok to teda je!

Alfe

Bol som v jaskyni s partiou pred štyrmi rokmi. Obe trasy, A aj B. Hlavne to Béčko bolo super. Totálna tma, slabé svetielko na prilbe, žiaden upravený chodník, povrazové rebríky, východ z jaskyne cez tunel asi 50x80cm, skrátka super. Mám na to pekné spomienky, nikto tam vtedy nenadával. Ten bulo asi práve vyspával opicu :-)

Bacaardi

AAANo AAAANO tak a teraz ste im to natreli... ten dolezity pan bulo z jaskyne by si mal uvedomit ze bez dolezitych panov z bratislavy, trencina, bystrice popradu a kosic ksefty mat nebude... pokial teda nezrusi vsetky rezervacie kvoli dolezitym panom z ruska alebo oosterajchu. pan dolezity bulo z jaskyne by mal prist za dolezitimi paniami do bratislavy sa naucit slusnemu spravaniu a zakladom businessu. ked ho uz slusna mama doma nenaucila....

Meky

Teda tento článok ma dobre naštval.A to som už chcel ísť spať...No vdaka tomu chmulovi mi nepomôže ani Rohypnol či ako sa to volá. Soni daj vedieť či sa Ti niekto z kompetentných ozve.

Littleflower

je to zvlastne. kolega, asi tyzden vopred, objednaval vstup pre 5 ludi, na vcera, na 16 hod. (posledny mozny vstup ten den). nakoniec vsak sli len traja, aj to prisli, par minut po stvrtej. vysvetlil im situaciu, preco su len 3 a nie 5, ze sme sa flakali cely vikend po nizkych tatrach, ze ti dvaja uz boli unaveni a preto aj meskali. da sa povedat, ze sprievodca na nich cakal viac ako hodinu. a napriek tomu to dopadlo ok. mozno aj preto, ze tam nebol, resp. sa nestretli s p. stecom... pride mi to velmi zvlastne v porovnani so soninou skusenostou..

Lubo

a mozno nie nevyznamnu ulohu pri ustretovosti zohral Sonin bratislavsky prizvuk :-(
P.S. ak bol ten sprievodca bol mlady chalan, mozno ide o tohto ustretovo sa tvariaceho, ktory za nasu skupinu loboval u pana s velkym P s nulovym vysledkom.

Sona

A kolko vas bolo na tu stvrtu? Nam ten mlady sprievodca hovoril, ze najvacsi naval byva na desiatu a dvanastu, tak na stvrtu su mozno radi, ked vobec niekto pride. To je zvlastne, ze vas bez reci zobrali aj po hodine vstupu, a nas atakovali uz polhodiny pred vstupom.

Rbr69

Soni, mala si ho podpichnut, ze ci je mrtvy netopier, ked si to privlasnuje? ... a potom nohy na plecia radsej ufujazdit. Nuz co uz, chmulkovia vacsi ci mensi su vsade :(

Alfe

Bol som v jaskyni s partiou pred štyrmi rokmi. Obe trasy, A aj B. Hlavne to Béčko bolo super. Totálna tma, slabé svetielko na prilbe, žiaden upravený chodník, povrazové rebríky, východ z jaskyne cez tunel asi 50x80cm, skrátka super. Mám na to pekné spomienky, nikto tam vtedy nenadával. Ten bulo asi práve vyspával opicu :-)

Daniel Manduch

Som veľmi rád, že sa objavil takýto článok, t.j. negatívna reklama. Tu nebude platiť, že aj negatívna reklama je reklama. A na tejto stránke, ktorá je často navštevovaná bude pre prísl.pracovníkov tento článok buď zvonením budíka, alebo sú tak na nízkej úrovni, že im to bude jedno. Ešte raz vďaka za tento článok. Rád by som si prečítal odozvu kompetentných.

Miro

Nemám osobnú skúsenosť s pánom správcom, ale tiež netreba veriť všetkému, čo je napísané na internete - ťažko objektívne posúdime správanie sa autorky z jej rozprávania .. Rozhodne sa mi argument o vyspávaní opice zdal byť dosť úbohý a čo-to hovorí aj o autorovi :-)

Lubo

Velmi kladny vztah pana Steca k alkoholu, ako aj jeho casta agresivita boli potvrdene z miestneho zdroja a uvedena 40tka z predchadzajucej noci tiez nie je ziadnym tajomstvom.

Autorka vyspavanie opice nikde priamo nespomina, len naznacuje potencialny vztah zistenych skutocnosti. A tema Horehronie vs. alkohol, o tom sa uz vela popisalo a bolo by to na samostany vyskum.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov