Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Letna hrebenovka

Merhorn

No tak ludia mate tam tie suradnice a aj som to overil na mape, je to tam. K dalsim fotkam sa dostanem vecer, teraz idem na jedno orosene a vychladene ;)

Blahola

Jeseň a zima - to je to pravé pre nás milovníkov ďalekých výhľadov.

Merhorn

Blahola dik, ja som si to vobec nevsimol,ze je tam moznost aj naslednej editacie.:) Ja sa tesim ako si tam vybehnem na jesen ked bude krasny cistucky vzduch a nie taka palava. Aj na Babiu horu si musim vybehnut este lebo tam som bol pred tyzdnom cca a strasny opar bol. Takmer ani na priehradu nebolo vidiet o ZT uz ani nehovorim. Tie som len tusil niekde v dialke :)

Blahola

O mesiac tu už budú prevládať celkom iné farby.:)

Blahola

Braňo, klikni na "editovať fakty" a tam môžeš doplniť súradnice priamo.

Merhorn

Jaaj vidis, ja tie udaje vzdy tak preletim a tie suradnice uz nejak pozabudnem. Takze aspon takto:
N49 11.517
E19 00.548

Funttomas

Braňo, pekné zábery si pridal. Ale čo takto zadávať aj gps súradnice, aby sa fotky zobrazovali na turistickamapa.sk$ret Je škoda, že tam nie sú :-(.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok