Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výhľad z Čiernej skaly

Rbr69

Polyfon: takze bratia, skuste vybrat radsej spolocne jednu dobru ako tri (i ked tvrdite, ze autorom je kazdy sam) lebo robite rovnake chyby rukopis je velmi podobny. Nejde o to, ze mate fotiek plny archiv (kto nema, ze? :))

Axel

Mladenci, som rad, ze pridavate foto z menej znamych miest aj ze vyplnate GPS.
Ale vidno ze ste bratia. Vsetkym vam totiz padaju fotky doprava. Asi to mate v rodine ;-)

Polyfon

Lubo end Y myslim ze sa mylite, ja a moji dvaja bratia pridavame fotky zvacsa z toho isteho pocitaca - domaceho a obycajne v noci pripadne ked mame cas cez den, ale vacsinou je to v noci, mame fotografie ktore chceme zverejnit aj inym aby netrcali len v nasom archive, myslim ze casom pridete na to ze nie vsetky fotky su az take "kvalitne" ako sa tu pise, kedze sme sme sem nikdy predtym nechodili mame ich dost, je na ludoch aby posudili ktore su dobre a ktore slabe, napad aby sa pridali pod jeden nick sa mi zda voci nam nefer, je to predsa dielo kazdeho osve a kazdy si za fotku zodpoveda sam, vdaka montoyovi ktory nam to tu ukazal konecne vidim aj kopu inych fotiek z nasho Slovenska a su paradne, ak vam to az tak moc vadi ze ich pridavame naraz, tak sa budeme snazit ich pridavat kazdy v inom case, ak to bude mozne, dakujem za pochopenie a zelam vela uspechov vo vasej praci.

Ypsilon

Lubo, som presvedčený, že dotyčný je štvorjediný:
montoya
polyfon
Rastislav Haleš
rosnicka

Lubo

Zaujimave je, ze vsetci traja pridavaju fotografie naraz v tom istom case.
Fotografie su rovnakej "kvality" po technickej aj kompozicnej stranke. Tieto tri nicky budeme sledovat a v pripade, ak nadobudneme poresvedcenie, ze ide o tu istu osobu, vsetky foto budu prevedene pod ten isty account s tym, ze z daneho dna ponechame len jednu s najlepsim hodnotenim. Smozrejme, vzajomne hodnotenia sa nebudu brat v uvahu.

V pripade, ak sa toto preukaze, budem z toho velmi smutny, pretoze doteraz sa tu na 99percent pohybovali normalni mudri a priatelski milovnici nasich hor. Vycerpava ma, ked musim taketo veci riesit, namiesto venovania casu na veci, ktore prinesu nove a lepsie sluzby. Prerabka fora a zlepsovanie hikeplannera, ci mapy musia tak kvoli urcitemu prejavu idiotskeho online spravania sa pockat.

Montoya

ypsilon, veci sa maju tak ze ja som objavil hiking a povedal kamosom a dalsim ze ak maju nejake pekne fotke mozu ich zverejnit a tak aj robia, to ze su z rovnakej lokality a rovnaky typ fotake je preto ze dvaja z nich maju ten isty model (momentalne uz aj iny:)a dokial pouzivali moj kedze sme casto chodili spolu na tury tak si zobrali aj fotky ktore pofotili a na ktore maju pravo,

Sona

A mozeme dvakrat hadat, kto to je :-)

Ypsilon

A už je to tu zase: dve fotky v jeden deň, jedna lokalita (Čierna skala), rovnaký typ fotoaparátu, len dvaja autori. Žeby náhoda?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Ako na Marse Tak tento deň si pamätám. Podobné sklamanie z výhľadov som zažil na Veľkom Gríči. Napriek slnečnej predpovedi z výhľadov nezostalo skoro nič. 😉

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky