Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chodníkom Krimmelwasserfallweg

Diskusná téma K článku: Chodníkom Krimmelwasserfallweg

Národný park Hohe Tauern, najväčší v Rakúsku, vzdialený len niekoľko hodín cesty od Bratislavy, ponúka nespočetné množstvo zaujímavých miest, prírodných výtvorov a krásnych túr. Großglockner, Großvenediger, Kitzsteinhorn, Kaprun, Zell am See, Krimmler Wasserfälle… Stačí otvoriť mapu a nájsť si to svoje.

Angus29

Krimmler, to je uchvatna sceneria. Bol som tam 13 juna. Naozaj doporucujem vsetkym, co maju radi prirodu.

MatusM

Jitka, vdaka za vyzivny clanok (pre mna neznaleho je zaujimava to troska z teorie - historia a tak.. + fotodokumentacia, tie masy vody su fakt ohromujuce a velkost zrejme tiez, ta vynikne asi az nazivo). Bezva tip na vikendovu rodinnu turistiku, prip. alternativa pre zle pocasie... A formulka "hor sa dole" je roztomila :-)

Jaro_Vr

My sme tam boli minulý rok, odporúčam, tam poznať silu prírody. Z čoho som bol ale prekvapený, bolo zaparkované auto horskej služby priamo na chodníku ku vodopádom. Pred autom dvaja "horskoslužobníci", v rukách držali nádobky, na aute veľký plagát s textom: "Prispejte na činnosť HS... " :-)

Semir

No je to sila tie vodopády.My sme tam boli 8.mája s CK Rokošport.Chodník popri treťom stupni bol uzavretý tak sme to s vedúcou vyšlapali po značke druhou stranou cez les.Je tam aj malý tunel.Údolie nad vodopádmi sa tiahne ešte niekoľko km a treba sa prejsť až k tým prvým chatám - pekné výhľady na okolité kopce, koryto rieky,kamzíky...

Adushka

Jitka, pekny clanocek, urcite miesto, kam sa pri spoznavani Vysokych Taur raz vyberiem :)

J1tka

Dakujem za reakcie, tesim sa, ze sa Vam clanok pacil. A mate pravdu, Krimmelske vodopady vazne stoja za to :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum