Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Belá od Kriváňa

Palo.M

podla mna je to skvela fotka.neviem co by autor mal spravit viac ako pouzit spravne filtre, objektiv a vystihnut spravny okamzik?!ved o tom to je a da sa veru aj s kompaktom spravit krajsia fotka ako so zrkadlovkou ked ma clovek cit a dostatok trpezlivosti.

Rbr69

JiPa: tiez som si to o takychto foto kedysi myslel, ked som fotil iba s fotakom. Teraz ked hladam maeksie svetlo a + nejake filtre (tu kombinacia nd8+cpl) foto vyzera inak nez len tak Cvak, ano, moze Ti pripominat animaciu, a o tom to je :)

JiPa

Obrázok ako z animovaného filmu, ale nie fotografia. Autor sa zjavne viac kamaráti s Photoshop-om ako s fototechnikou.
Tie obrázky sú (niektoré viac, niektoré menej) umelé.

Ali

To rbr69. Aj keď som napísal, že je kompozične naprd - nechcel som kritizovať Tvoju fotku, to som sa len nechal uniesť trápnou diskusiou „fotografov profesionálov“ k Tvojej fotke. Ja takéto veci hodnotiť nemôžem, lebo nikdy som neabsolvoval fotografické školenia a pod. Ale podľa diskusie vidím, že foto-profíkov je na Slovensku fakt dosť...

Axel

Ja som nikde nepovedal, ze to nestaci. Ale realne si povedzme narovinu, ze tento zaber je to lepsie, co sa v tejto galerii objavilo. A za svojimi slovami si stojim.

Ali

citujem „silný zaber; klobúk dolu; to pravé orechové; profesionálny fotograf; s objektívom si rozumieš“... ste tu fakt veľkí humoristi. Stačí lepší kompakt, statív, šedý filter a trochu trpezlivosti... Kompozične je to ale fakt naprd. No a teraz poď do mňa!

Tondop

Mať taký záber a nejsť do vody. Škoda. Mohlo to byť jedinečné.

Mato_d

Hmm Rasto, dalsia lahodka z Liptova...
Paci sa mi kompo, svetlo, farebnost aj ostrost. Pri trosku vacsom oreze zdola je z toho idealna panorama na stenu ;)
Inak ale pri pouzivani crop tiel ako 400D ti odporucam vyvarovat sa clonam vyssim ako 11. Takto v malom na net je to este v pohode, ale pri tlaci je ubytok ostrosti na vysokych clonach dost viditelny...

Harrvy

Parada Rasto ;) Vidim, ze s objektivom si rozumies :) Silne zacinam uvazovat o jeho kupe..

Funttomas

Rasťo, to ani nepíš, že si nevliezol do vody. Zajtra máš šancu užiť si Belú v Belej. Čakáme…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky