Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kaprun - výlet na Kleiner Grießkogel

Diskusná téma K článku: Kaprun - výlet na Kleiner Grießkogel

Národný park Hohe Tauern ponúka nespočetné množstvo turistických atrakcií a prírodných krás. Počnúc najvyšším vrchom Rakúska Großglocknerom, cez najväčšie európske vodopády Krimmler Wasserfälle, až po ľadovec Kitzsteinhorn, na ktorom možno celoročne lyžovať. Na svoje si tu ale prídu aj milovníci technických „hračiek“, ktorí svoju záľubu môžu poľahky skombinovať s turistikou – od ľahkej až po ťažkú. Jednou z takýchto možností je aj vodná elektráreň Glockner-Kaprun.

J1tka

V pohode, feriBa, nehnevam sa, prave naopak, je dobre, ak sa chyby opravia. A tiez sa tesim, ze sa najdu ludia, ktori to citaju naozaj pozorne.

A mas pravdu, je tam naozaj krasne a tiez kopec moznosti na vylety a tury, staci otvorit mapu a najst si cas :)

FeriBa

Jitka, sorry
nedalo mi. Ináč v 90 rokoch som chodieval pravidelne do Pitztalu. Niekedy po diaľnici a inokedy vrchom. Všetky názvy si už dnes moc nepamätám, ale kraj je to prenádherný. Môžem len vrelo doporučiť.

J1tka

Dnes sa mi dari :) Tolko ludi to citalo a kontrolovalo (a tolkokrat som to citala ja)... samozrejme to maju byt metre za sekundu. V kazdom pripade dakujem za pozorne precitanie :)

FeriBa

Lärchwandský šikmý výťah...
Čo sa vzdialenosti týka, prejde pri tom 820 metrov rýchlosťou 3 km/s. Pre tých šťastnejších, ktorí nie sú vmačknutí kdesi v strede masy ľudí, tu začínajú prvé výhľady do Kaprunského údolia.
..a stihnú to pri tej rýchlosti?

J1tka

Mas pravdu kossuri. Ako vidim, preklepy mi stale idu :)

Kossuri

Nie je náhodou správny názov vrcholu Kleiner Grießkogel ?!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum