Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pyramídy

Diskusná téma K fotke: Pyramídy

Medzi Tatralandiou a Liptovským Trnovcom je poľná cesta, odkiaľ sa super fotia západy slnka, stromy a podobne. V ten deň tam pribudli stohy slamy a pod uhlom som nafotil ešte masív Prosečného v Chočských vrchoch.

Klf

rasto, fotky tych dvoch stromov mam z roznych uhlov, zdola, dokonca som tam bol aj pred tyzdnom a poslem nejake foto. a jednu som vybral aj na vystavu, nie dokonca dve fotky s tymi stromami budem mat aj na vystave, jedna je uz aj tu v galerii hiking.sk/…/tatry-za_tatralan….

novy fotak mam od polovice jula, este stale v zabehu ... :))

klf

Rbr69

... ozaj, mas tusim novy fotak 40D :)

Rbr69

zaujimavo pojata kompozicia, vzdy som hladal osamele kotuce :)
Nad Lipt.Trnovcom je aj taky rozlahly kopcek, kde su na vrchole tusim dva osamele stromy, tam som planoval ist fotit no nedostal som sa k tomu. Mam pocit, ze sa tam da dokola chodit okolo tych dvoch stromov, postavit si kompoziciu podla svetla a napasovat tam aj pekne vyhladove pozadie, kedze je to taky rovnomerny kopcek. Nemas odtial foto?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky