Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok na Zlatej studni

Diskusná téma K článku: Prístrešok na Zlatej studni

Na hrebeni Kremnických vrchov pribudli v poslednom čase viaceré otvorené prístrešky, ktoré môžu poslúžiť na ukrytie pred nepohodou, ale vzhľadom na pevne zabudované lavice so stolom neposkytujú priestor na bivak. Pri poslednej potulke som však natrafil na prístrešok, ktorý je síce jednoduchý, ale vhodný aj na nocľah.

Pavol.horvath

Zastavili sme sa tam cestou na Cabanku. Dvere su stale funkcne ale nedali sa otvorit kvoli namrznutej zemine ktoru sme odkopali.
Dnu je plna taska ospadkov pluc cecina na zemi.

Pavel Forgáč

Mirino - pánty sú ohnuté/odlomené smerom dolu. Evidentne sa niekto na dvere zavesil a takto nimi lomcoval až kým ich neodlomil. To s vetrom je nepravdepodobné si myslím.

Anonymized_25093

Mirino: budeme to upravovat pravdepodobne tento tyzden. Keby sa Ti dalo kludne prid pomoct, ozvi sa mi na email.
Dik.

Mirino

Pali, na tej druhej fotke vidno, že tým dverám nerobí problém otvoriť sa aj von. Potom sa dvere oprú o čelá tých vonkajších dosiek a to už je velká páka proti pántom. A vietor tie dvere dokáže rozbehnúť. A znovu a znovu ....až ich odtrhne.
Ja by som to najskôr ešte raz opravil, ale by som tam dal zarážku, aby sa dali otvoriť LEN dnu. A aj keď cedulky nemám rád, tak tu by som ju dal, aby návštevníci pri odchode z búdy dvere zatvárali na petlicu.

PaliT

Dvere sa otvárajú dnu. Toto vyzerá na vandalizmus (už druhýkrát). Zvažujeme, že tam nastražíme fotopascu.

Mirino

A nemohlo by to byť tak, že niekto pri odchode nezavrie riadne dvere a potom tie pánty vyvráti vietor smerom von? Ak to teda nemá nejakú zarážku, aby sa to smerom von neotváralo. Príde mi divné, že by niekomu stálo za to navštevovať búdu a vždy z pasie vyvrátiť dvere.

Pavel Forgáč

To je fajn, len je smutné aký idioti chodia po tomto svete. Mali by to biť trstenicou po hlave, kým to nedostane rozum.

Daulagiri

Prechádzal som okolo včera 13.9.2022 a bohužiaľ dvere sú zasa odtrhnuté a pánty pokazené. Nechápem...

FunTTomas

aha, tak to preto je jedna lata odložená pod strechou prístreška v Bystrickom sedle. Už mi je to jasné z článku...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma