Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Štvorkolky

Diskusná téma Štvorkolky

Štvorkolky, buginy, offroady, ... Lampáreň milovníkov prírody.

Hiker12

dobre našponované oceľové lanko medzi stromami... ...viac hláv, viac rozumu :DDD

Admony

V tejto republike nefunguje veci...a pritom je to take jednoduche, staci stanovit pravidla hry, teritorium, pravomoci, vybavenie, nekompromisni sudcovia...,ale to uz by som chcel asi privela, vsak?:)

Priesil

A magorov postupne pribúda.http://korzar.sme.sk/c/5717992/milovnikov-prirody-v-lesoch-otravuju-motorkari.html

Starky

Nabehol som náhodou na túto stránku.Téma motorkárov kontra strážcov prírody je obdobná ako u našej polície/čest výnimkam/radšej zastavia a sprdnú vodiča v starom aute/ten sa zľakne a vytiahne peňaženku/ako volakého nafúkanca v bavoráku.Urcite aj ochranári vedia,že kto má na trojkolku ten má aj otecka voľahde vysoko a s tým mať radšej pokoj a je tiež jednoduchšie sprdnúť toho chudáka na biku.Inak pokladám za veľké vandalstvo doviesť akéhokoľvek motorkára do prírody,motor patrí na krosové dráhy.Mozno je to možné v USA alebo v Kanade,ale Slovensko je malé a rev jedného motora zaplni hneď pár dolín.

Rbr69

Tiez ma Kubov pribeh smutne pobavil, je to absurdne, co tvrdil ten ochranar. Asi pouca a buzeruje len toho, na koho si dovoli, na koho je kratky si hlada absurdne zdovodnenie. Je to ubohe.

Andy

My chodíme na traktore na drevo a často nás srny zdravia a ani sa nehýbu keď sme od nich na pár desiatok metrov. Má to čosi do seba...

Neo

To tulak Kubo :Ten pribeh ma dobre pobavil a kedze rad chodim na biku uz sa nemozem dockat kedy STOPNU mna ... A ja ze len o policajtoch chodia vtipky po dnesnom uryvku to posuniem dalej Nechcel som sa dotknut zloziek Policie :-)

Tulak Kubo

Vzdy mi je neskutocne smutno ked vidim toto nivocenie prirody.
Raz som zazil "usmevnu" situaciu, ked ma pri prejazde v Sulovskych skalach na biku stopla straz ochrany prirody z Povazskej Bystrice a povedal mi nech okamzite upustim od jazdy na bicykli po lesnej ceste lebo rusim zver!! ako na zavolanie pocas nasho rozhovoru prefrcala okolo nas prostriedkom horskeho potoka trojica motorkarov na strojoch ktore to tam rozmrdali , zasmradili, a tie zvuky motorov boli neskutocne. a na moju poznamku pre toho agilneho strazcu ochrany prirody, ze ci toto nie je rusenie zveri, mi on s uplne kludnym ksichtom a akoze uplne vazne povedal a teraz citat: "Viete, lesna zver je vdaka drevorubacom zvyknuta na zvuk motorov motorovych pil!! a preto rev motorov motoriek pre ne, nie je vyrusenim, ale moja jazda na biku ano.
Po tejto skusenosti uz mi nikto nic o "ochrane prirody" nehovorte, cele je to na hlavu postavene... Velmi smutne!!

Target11

Cez vikend som sa bol pozriet na hrebeni Javornikov. Od poslednej doby co som tam bol sa ten teren dost znacne zmenil. Chodnik je rozryty od motoriek a potom uz sa do toho pusti dazdova voda a miesto pohodlneho chodnika, ktory tam roky byval je eroziou naruseny teren. Ale dalsi poznatok bol ten, ze z desiatich cyklistov 8 bolo slusnych a tolerantnych k ostatnym chodcom, zvysok bola skupina arogantnych blbcov rutiacich sa dole svahmi, pred ktorymi som musel uskakovat aby ma nezrovanali z cesty.
NUz toto je o ludoch a ziadny zakon to nezmeni. Asi naozaj uz len tvrde postihy...

Adushka

No uzasny clanok - ze von z mesta, z betonovej dzungle. Ked chcu mestiaci von z mesta, tak sa da aj pekne po vlastnych, nie motorizovane. Ale niektori ludia nevedia, co by od radosti..

JarinoM

Ja by som bol za ten odstrel. Lebo je to škodná "zver". Keď policajti môžu strieľať na bezohľadných šoférov, ktorí im nezastavia,tak prečo nepoužiť rovnaký meter aj týchto vagabundov. Nad Drážovcami, keď sme schádzali zo Zobora nás dvaja štvorkolkári skoro pozrážali ako zajace. Človeku od bezmocnosti ostávajú len nadávky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum