Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dolu Stohom

Daulagiri

Bacaardi tak to sme mali chodíť spolu, ja som tento rok stretol dvakrát diviaky a tri vretenice. Inak vidieť medveďa, vlka a rysa je aj môj sen no samozrejme z bezpečnej vzdialenosti.

Bacaardi

ked som siel hreben MF, tak som sade nachadzal take male cierne hovienka... :-) ako po cucoriedkach... ale medvedie to nebolo. a pochybujem ze to bolo macacie - macka asi cucky nezere. neviete co to bolo? bolo to od masozravca. a ludske tak isto nie.

MatusM

Zabudol si na divú mačku a orla skalného.. Chcem veriť, že ich budem mať možnosť stretnúť vo voľnej prírode nielen ja, ale aj moje detné deti.

Bacaardi

:-). tak ja by som chcel nazivo vidiet vretenicu, medveda, vlka a rysa... vlk a rys sa mi asi nepostasti... to je uz zazrak...

Jana T.

...krásny...vyzerá ako Chimantá.../na scvrknutom monitore/

Blahola

V priebehu dvoch rokov som natrafil na tri vretenice (Borišov, nad Čičmanmi, V.F.Kriváň) a zakaždým sa vyvaľovali rovno na tur. chodníku.

Adushka

bacaardi - ze stastie na vretenice a mackov - to ani nechci - ja som raz skoro skocila na pekne velku stocenu vretenicu pred Rakytovom, pekny hnus a trasiem sa doteraz uz len pri spomienke na to..

Bacaardi

to ja nemam stastie ani na vretenice ani na mackov... a to som vzdy stretaval kopu zveriny.. len v MF nic...

Blahola

Daulagiri tá naša bola určite väčšia! Však zaveste foto, ja nemám keďže som ju zdržiaval, aby nezdrhla do trávy.

Sanco

však to nie je medveď tota vretenica :-)

Daulagiri

Rbr:
My sme stretli vretenicu v utorok pri Snilovskom sedle ráno, dĺžka by sedela možno to bola tá istá.
A dnes na horách veru fučalo aj v NT.

Inak fotka je "fantastic".

Rbr69

A cestou z Poludnoveho gruna na Chrbat Stohu som mal stasie na chodnicku na malu cca 40-50cm zmiju, bola stocena zrazu sa rozvinula a zmizla v trave. Potom som si uvedomil, ze tu bola z Rozsutcov fotecka so zmijou, a ja si tu fotim, posedavam v travach a pod. Este, ze na nu nenatrafil moj yorkshire co ma doprevadzal alebo nestastnou nahodou mazelka alebo kamos. Treba byt obozretny aj pri kochani sa.

Rbr69

fucalo tam jak besne, ale dobre sa tam vyvaluje ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky