Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeň Nízkych Tatier na lyžiach

Diskusná téma K článku: Hrebeň Nízkych Tatier na lyžiach

Zimný prechod hrebeňa Nízkych Tatier na lyžiach je pre začínajúceho skialpinistu optimálna skúška "odvahy". Nie sú na ňom technicky náročné zjazdy a pri priemernej kondičke a dobrých podmienkach sa dá bez problémov za pár dní zvládnuť. Vyleštené (obrúsené) holenné kosti a nadávanie na ťažký batoh sú ale samozrejmosťou. V každom prípade je to pekné dobrodružstvo.

Majo vargic

Skvelý článok,, pred spaním ako rozprávka na dobrú noc, fakt tam bol aj kus cestopisu ale aj kus pekného príbehu. vďaka,,

Bacaardi

a horsie sluzby.
a nikomu nevadi, ze mas znacku BA.
a takto by sme mohli pokracovat.
ale nech sa snazia tatranci ako chcu, tatry mi nezhnusia:-)

Peter61

Bacaardi,
problém je aj v tom, že napr. vo VT máš omnoho viac obmedzený pohyb ako v Alpách.

Bulat

hory su krasne vsade, clanky od susedov su myslim prijemnym spestrenim

Bacaardi

to je kazdeho osobna vec. ked ma niekto chut behat po andach, alpach a nepozna nase tatry, nech si to robi. :-).
a ten co chce primarne poznat slovenske hory, lebo nepotrebuje ist do alp ked aj u nas je krasne, detto.

Adushka

Je jasne, ze hiking.sk je prioritne o sk horach. Sama mam napriek mnozstvu prejdenych km slovenskymi horami stale este mnoho miest, ktore chcem vidiet. Clanky o zahranicnych horach ma vsak posuvaju vpred, nutia ma este viac chodit po horach a viac cestovat, objavovat krasy aj inych zakuti, nez tych slovenskych, poznavat aj inu krajinu, ludi, kolorit, aby som sa potom vzdy rada vratila opat aj na Slovensko. Casu je malo, a krasnych oblasti vela. Mam kamarata, ktory sa vyjadril, ze kym nepobeha slovenske a ceske hory, tak nikam do zahranicia nepojde, co povazujem za trochu zvlastny nazor.. ale je to asi kazdeho vec..

Sifón

Lubo: Výýýborne! To je reč, to sa mi ľúbi :-))))...však ja si tiež rád prečítam aj články zo zahraničia, napr. tá Čína bola super, ale len ako spestrenie...ešte nemám prejdené Slovensko tak, aby som sa do Álp ťahal, ale to s tou Blavou plne chápem...

Lubo

Neboj, v nablizsom case mame v zasobniku pripravene opat takmer vyhradne slovenske hory :-)

Misko79

Lubo: ale ved jasne, ze vsetci navstecnici hikingu.sk nechodia len po slovensku, a je jasne ze kazdy clanok obohati, ale predsa ja najviac lubim tie nase chrbty a hrebene, cize nie neadekvatna reakcia, len ma potesil clanok z tatier, to je vsetko :)

No-name

Lubo, ved povedz rovno ze z Bratislavy a nie ze: "z niektorych slovenskych miest" :))

Lubo

Chalani, nezabudajte, ze z niektorych slovenskych miest je to blizsie do Alp ako do rovnako vysokych slovenskych hor. Preto povazujem za velmi prinosne aj clanky z oblasti Semmeringu, Raxu, Schneebergu, Hohe Wandu a Schneealpe. Holt, nie kazdy ma to stastie, ze byva pod slovenskymi horami.
Napriek tomu je uplne jasne, ze na Hikingu uplne dominuju slovenske hory. Bolo to tak, je to tak a bude to tak. Vase reakcie preto nepovazujem za adekvatne :-).

Mivym

Parádne výkony ešte parádnejšie spracovaný článok!Priklániam sa k názorom predo mnou,asi sme tu poväčšinou slovenskí patrioti.

Tomky

Pekné a velesé trápenie. Chýba mi na záver poučenie z výletu: "Kde som spravil chybu(a nie jednu).

Sifón

misko79: zdieľam tvoj názor, v poslednom čase je to tu samí "berg" a "spitz" :-)))

Misko79

pekné čítanie, konečne slovenské kopčeky. Za hranicami je to gut, ale ja som hlavne na tie naše Karpaty :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma