Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Pásy Gecko

Diskusná téma Pásy Gecko

Máte nejaké skúsenosti so stúpacími pásmi Gecko? Su ozaj lepšie ako normálne? Oplatí sa do nich investovať a nie je to len reklama?

B.

Mne sa tá zázračná adhezívna hmota po prvej túra trochu poškodila, takže pásy síce držali pekne, ale sú zrejme určené na upravenú zjazdovku alebo do alpského prašanu. Slovenské akčné pomery viac ako dva roky neprežijú.

Horobezec

dnes Gecko pasy v adamsport.eu v akcii 1+1ks za 99E, no nekup to :)

Peterkr

Tiež som mal dilema aké si vybrať keďže hádam každý mi tvrdil niečo iné ale nakoniec mi poradili v adamšporte a poradili mi naozaj dobre. Už ich dáky čas mám a nemôžem sa sťažovať. Pokiaľ sa pre ne niekto rozhodne tak dúfam že budú slúžiť dobre, keďže už aj známi ktorým som ich odporučil si ich pochvaľovali :)
Osobne som ich kupoval tu:http://www.horosport.sk/horosport/Pasy-Gecko-s-pevnym-prednym-okom-a-volnou-koncovkou-d729.htm (akorat mali taku fajnovu zlavičku :D)
ale aby sa nepovedalo keď mi s tým už pomáhali v adamšporte tak nech nie su až taky ochudeny tak tu pásy od Gecka
adamsport.eu/gecko-m-273.html

Palowr

Osobne mám pásy Gecko už tretí rok a nedám na ne dopustiť. To čo tu píšte, že sa nedajú znova nalepiť je hlúposť. Určite dlhšie vydržia (naliepanie a odliepanie)ako lepidlové. V porovnaní s klasickými (lepidlo)vydržia aj v mrazoch. Keď lepidlový pás zamrzne tak je Vám tak na dve veci:)Ďalšou výhodou je, že nezanechávajú lepidlo na sklznici. Určite ich doporučujem !

Peter61

ty brďo, čo si na nich vyťahoval ratrak zo zaveja ?

Ixo

no nazdar, to je priam vesmirna kvalita, A slo to reklamovat?

Kali11

ze vraj ich treba umyt vodou so saponatom,este som to neskusal

Stanley.sk

Ja ich pouzivam uz tretiu zimu a myslim, ze su v pohode. Prve "nalepenie" drzia, potom uz treba davat bacha.. Som iba taky "rekreacny" slapac, ale kupil by som ich znovu.

Rast

tak co su to za pasy, ked sa nedaju znovu nalepit,neda sa to reklamovat? je to proste nejaky podfuk, ja si myslim, ze keby to fungovalo tak,ako ma, tak uz nie su davno pasy s lepidlom

Kali11

Pouzivam ich uz stvrtu zimu.Lepia stale menej a v silnejsom mraze uz ich znovu nemam sancu nalepit.Lepidlo je lepidlo.

Rast

vyzera to tak, ze ich pouziva malokto,asi to nebude ziadna slava, pretoze keby to fungovalo tak ako ma, tak by uz pasy s lepidlom zanikli

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma