Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Sneh a skialp

Mrnka

vcera zacalo vo Vratnej snezit, ale ci stihlo nasnezit a kolko, to uz neviem,ale vcera to pod lanovkou nevyzeralo vobec lakavo a povedala by som, ze tam chyba aspon pol metra snehu. Zahliadli sme iba nejakych snowbordistov, ale ci to neskor nevyzuli, neviem. Lyziarov s lyzami na pleci sme vsak videli.No a kedze hlasia veke oteplenie, vyhliadky su zle:-(

Mrnka

vsetkym dakujem za odpoved. Veru som si aj myslela, ze asi hore tolko nesypalo ako v BA:-)
pekny vikend!

Tigervegetarian

Ja som objavil zaujímavý lyžiarsky terén na rozhraní Hornej Nitry a Turca. Je to nepoužívaná zjazdovka vedúca od hotela nad Rematou až hore na hrebeň. Je to parádny svah, na ktorom som si dnes užil luxusný prašan. Veľmi ma to potešilo, lebo v týchto nadmorských výškach je takýto sneh vzácny. Jeden ilustračný výcvak odtiaľ som pridal do galérie. :)

Dana

To:mrnka, lyžovať popod lanovku sa neodporúča, treba ešte asi 20-30 cm snehu, riskuješ poškodenie lyží, hrebeň včera v pohode miestami málo vyfúkaný, ale po dnešku, keďže tú dosť fúka sa to môže zmeniť, bez mačiek by som nešla.

Lubo

@Mrnka
Temu som opatovne otvoril.

Mrnka

ahojte,
ako to vyzera vo Vratnej? Nedavno sa pisalo, ze zlyzovat dole podpod lanovku z chlebu je problematicke. Ma niekto cerstve info?:-) Pripadne aj ako vyzera hreben:-)
Vdaka!

p.s. Lubo, dokedy bude zamknuta tema k chate pod Chlebom? Myslim,ze takto v sezone, ale vlastne aj mimo sezony, si ludia dost casto zvykli vymienat info k danej chate, oblasti, ci podmienkam odkial isli a ako bolo. Tema je zamknuta od 5. januara, co povazujem za dost dlhu dobu. Okrem toho, moj osobny nazor je taky, ze sa mi nezdalo ze by diskusia v teme bola vyhrotena. Zamkynat temu povazujem za krajne riesenie a malo by sa pouzivat citlivo..ked uz sa neda naprava dosiahnut inak. Vdaka.

Jjano

... a dnes Turecká - Krížna: dá sa, ale treba lyže kameňačky :-) Je to tam ako píše bikemartin - betón, tráva, ľad plus ešte šutre... ale dá sa :-)

Bikemartin

Včera v Malej Ramžinej sme lyžovali asi 2cm prašan v mulde asi 3x20m :) ,prevláda beton,tráva,ľad.

Peter61

Turkisch Airlines Svajciarom stratilo 11 stanov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum