Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Sneh a skialp

Vrana

Ad. MF: v stredu podvecer som bol klasiku zo Stefanovej, cez Stoh, Poludnovy Grun, Paseky dole na Stary dvor.

Nad Stefanovou je to vynaska, aj cez Slahorkou len lad a zvysky snehu. Lyze som obuval az na prvych lukach pod Medziholim, (dalo sa uz trochu nizsie). Lyzovacka zo Stohu po lavej hrane, hore celkom fajn, dole uz makke. Najlepsia bola zjazdovka na Poludnovom Gruni, Paseky vsak tiez nad ocakavanie dobre, este s dostatkom snehu. Obidve zjazdovky su uz mimo zimnej prevadzky, takze samota zarucena.

Ak nepojdete hore na hreben cez Paseky, odporucam zacat v teniskach a az vyssie sa prezuvat do lyziarok. Na hrebenoch bacha na preveje. Sneh je premoceny v celom profile a preveje su miestami s paradnymi trhlinami (hreben Stohove sedlo - Poludnovy G.). Ono aj ta lyzovacka je taka vseliaka. Dobry firn vyzera inak.

Utopeny vodnik

Ahojte, neviete ako je to cestou na ziarsku chatu, resp. na chatu na gruni alebo pod suchym v MF cez les so snehom?je to uz iba na peso?

Svacko

super, dakujem krasne za info. snehu vypada byt dost,slnka by mohlo byt tiez, snad to bude drzat :)

Ja?No!

keď v noci neklesne pod nulu, tak s chuťou ale opatrne....

Dana

Od Šlahorky by to možno šlo na pásoch. Hrebeň je bohato vysnežený. Tak s chuťou do toho!

Svacko

cauko, netusite niekto, ako to vyzera v MF? da sa slapat na skialpoch okruh Stefanova - Stoh - Poludnovy Grun- Snilovske? Zajtra hlasia dvojecku, tak rozmyslame,ze by sme si dali este volajaky jarny vyslap.. DIky za akekolvek info.

Bikemartin

16.3. Kráľova hoľa, po ratračke hore, nad lesom betón, zídu sa haršajsny. Zjazd južnou muldou väčšinou po betóne, miestami po mäkkých doskách, ďalej po ratračke, kde kamene vytŕčajú len dolu na posledných cca 20 metroch.

Lukas

Mohli tomu urobit lepsiu reklamu, zavodnikov bolo viac ako divakov a usporiadatelov dokopy. A to sa da na start/ciel doviezt autom...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma