Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné Bieszczady - polonina Wetlińska

UNCLE LACO

Čakal som, kedy sa objaví Tvoj článok. Identita pri fotkách bola odhalená pred nedávnom. Leto 2012 venujem východu Slovenska ...

FunTTomas

Vhodný je tiež nástup z dedinky Osadné, ktorá je dnes už celkom známa vďaka filmovému dokumentu Osadné.

FunTTomas

Bieščady sú len síce "kopčeky" vo výške napr. Strážovských vrchov, ale sú veľmi obľúbené ako naša Veľká Fatra. Treba ísť pozrieť, taktiež odporúčam. Verejnou dopravou je vhodné ísť do našich Bukovských vrchov a urobiť viacdňový prechod Bieščad z Novej Sedlice cez Kremenec a Rawky, ak nemáte vlastné auto.

Peter61

Sani : kasli na to, ake farby by si tam chcel mat okrem modrej, bielej a vetroviek ? zltooranzove listie :- D ?

Alexander

Jasne, Tono, dufam, ze sa ozves. Uz teraz sa tesim :-)
Zdravim samozrejme aj Peťa. Naozaj rapsódia až príliš v modrom, lebo CPL filter v niektorých prípadoch nadmieru stmavil oblohu (predný člen objektívu sa mi otáča, a tak ťažko nastaviť správnu polohu filtra, nehovoriac, že som na displeji aj tak máločo videl).

Tono

Velka vdaka za clanok, ozaj velka, lebo mna velmi-velmi potesil. Kedze uz dlho chystam to fotenie nielen Sninskeho kamena, ale ist aj do tychto koncin. Urcite sa ozvem, ked sa mi zadari vyrazit. Pozdravujem z BA.
PS. Paradne foto!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov