Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Začiatočník

Diskusná téma Začiatočník

Ahojte Chcem Vás poprosiť o niekoľko rád, chcel by som si dať dokopy skialp-ovy set, moja predstava je taká že by slúžil najskôr hlavne na túry pretože som dlho nelyžoval, prosím poraďte nejaké viazanie( lyže mam od kolegu nejaké staršie no môjmu účelu isto poslúžia)palice, topánky, prípadne nejaké rady na začiatok. Vopred ďakujem Martin

Lubo

Martin,
tie lyze, co mas od kolegu nemaju viazanie? Ci sa chystas vymenit ho? Ak ano, tak to nie je velmi dobry napad vrtat nove diery.

Co sa tyka viazka, ak je tvojou prioritou sliapanie, tak odporucam nejake techove (TLT). V akcii splasis nove od 250 tusim. Kebyze to riesis v sete s lyzami, tak menej.

Najdolezitejsie su vsak podla mna lyziarky. Lyze su spotrebak, topanky ked dobre vyberies, budes pouzivat roky. Odporucam brat take, co maju dierky na tech. Musia perfektne sadnut na nohu, treba pritom radsej volit tesnejsi fit, papuca povoli.

Keby si mal konkretne otazky, sem s nimi :-).

P.S. o jednych lyziarkach dnes vysiel tu na skialpovej sekcii test.

Martin2193

Ahoj dik za radu, lyže niesu navrtane sú nove /teda vekom nie :-D ale to mne až tak nevadi/

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov