Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Primaloft vesta a šortky od La Sportiva

Peter61

ach merhorn, jajaj.
co to len povedal Polívka pani JUDr.Chýlkovej ?

Rast

a naco tie sortky? to som ani z clanku nepochopil. Podla mna teda pekna blbost a mozno nejaka moda, vyznam ziaden v tom nevidim, len vytahovanie penazi z vrecka. A naviac to vyzera debilne, zachvilu budem esukne nosit nie?

Merhorn

hmm,sranda. ale inak tusim som este nikoho s touto kombinaciou nevidel. ale tak zrejme ked to je pre bikerov ok,bude aj pre pesich. len som sa tomu divil. tak som zas mudrejsi o kustik :)

Lubo

Merhorn, o vyzname pisem v clanku, precitaj si :-)

Peter61

Merhorn, som sa ďyvyl pred x rokmi, ked som videl kratasy na pretekarkach pri zjazdovom lyzovani. Na vleku, pri treningu, pauzach etc.

Na ostatne zadverove aktivity mozu byt zaujimave ako rachle zateplenie najma vtedy, ked horna vrstva nie je na zips, a teda bolo by treba davat dole topanky.

Merhorn

asi hlupa otazka ale kratasy na nohaviciach maju aky vyznam? nosia to tak bikery a sem tam turisti ale maju pod tym leginy a to vyznam ma. toto mi pride divne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma