Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skialpinizmus - horské lyžovanie

Diskusná téma K článku: Skialpinizmus - horské lyžovanie

Skialpinizmus - horské lyžovanie je titul diela Stanislava Meleka. Publikácia je určená širokej lyžiarskej verejnosti. Vedomosťami a praktickými radami nabité dielo vyplnilo „informačnú dieru“ na slovenskej scéne lyžovania. Pri súčasnom náraste popularity skialpinizmu v našich končinách je príchod knihy viac ako vítaný.

Tigervegetarian

Túto knihu som si krátko nato ako vyšla kúpil, a neviem či sa to týkalo len toho môjho exempláru alebo mali aj iný ľudia podobnú skúsenosť ale hneď po prvom prelistovaní sa začala nezadržateľne rozpadávať. Možno že v tlačiareni urobili babrácku prácu... Teraz leží na skrini a ani ju nečítam, lebo asi štvrtina strán je uvoľnená a tak sa s ňou zle manipuluje. S knihami zaobchádzam opatrne a predsa sa táto rozpadla, žiaľ reklamovať som ju nemohol ísť lebo bloček som hneď po kúpe zahodil v domnení že načo by mi bol. Dúfam že môj prípad bol ojedinelý, bola by škoda keby bol celý náklad taký, lebo je to celkom dobrá kniha.

Macom

Mam presne taku istu skusenost. Zrejme lepili soplom.

Vrana

Priatelia skialpinisti. Napiste prosim niekto kto ste boli na skialpoch 5x (alebo aj viac) Priecne sedlo a ani raz ste sa nespustili zo Sedielka, Zavratu, Prielomu ... proste ineho miesta v Malej a Velkej Studenej doline mimo oficialnej skialpovej trasy. Neverim, ze taky clovek zije. Naopak anonymny "hm" tvrdi ze takych je vacsina.

Vrana

A kludne napiste aj ti co ste si nejaki ten zakazany zjazdik v Studenych dolinach dali. Staci len + (chodim len vyhradene trasy, Priecne sedlo, Baranie sedlo, Predne Solisko), - aspon jeden zjazd som bol mimo oficialnu trasu.

RastoS

vrana: uz si to zabalil na tento rok?, teraz nechcem do nikoho rypat, le pre moje info. Vazne. Dik

Vrana

Na rovinu. Poslednu skialpovu turu som robil 18.3. v Malej Fatre. Tatry som bol tento rok len 2x, po oficialnej trase. Nemam rad dlhe vynasky ;-)

Vrana

takze ano zabalil som to 18.3. a pocivo sa pripravujem na leto

RastoS

Dik, minuly vikend poctiva vynaska z Lipt.Luznej hore na hreben iba v teniskach:)

Bikemartin

vrana, nemôžeš čakať nejakú veľkú odozvu na svoj sociologicko-skialpinistický prieskum, keď nás je tu dokopy 8,5 skialpinistov ;-)

Derniéru som mal tento rok 17.4. v NT.

-

Sona

tento rok moje pasy odpocivali v krabici, nejako neboli podmienky alebo pocasie...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma