Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Martin Urbaník: využitie pacera nie je slabosť

Diskusná téma K článku: Martin Urbaník: využitie pacera nie je slabosť

Stefanik Trail sú ultratrailové preteky jednotlivcov a štafiet po hrebeni Malých Karpát, 90 % trasy vedie po červenej turistickej značke – Štefánikovej magistrále. Trasa má dĺžku 144 km, celkové stúpanie je 5330 metrov. Štartuje sa v Brezovej pod Bradlom z chaty Bradlo pod mohylou, cieľ je v Bratislave na Námestí M. R. Štefánika. Tento rok sa Stefanik Trail koná 10. – 11. júna, do štartu teda zostávajú necelé dva týždne. Na zmeny a novinky pre štvrtý ročník sme sa opýtali Martina Urbaníka, hlavného organizátora a zakladateľa podujatia.

Lubo

A bolo to veru onakvejsie kakao ako burka v Malych Karpatoch. Bezci sa museli navzajom drzat, aby ich doslova neodfuklo na Kralovej holi. V lese padali stromy. Nastastie sme mali krizovy plan, ktory sme pouzili. Kontrola na Kralovke urobila super robotu. Museli to riesit autonomne, lebo nebol signal hore.

Peter61

Lubo,
asi treba dodať, že aj organizátori NTS stopli

Lubo

Peter61, tie preteky nemali nepremokavu bundu s kapucnou ako sucast povinneho vystroja. To samo o sebe uplne staci a viac k tomu asi niet co dodat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma