Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2016 je za nami

Eric

Crazy monkey: To ste boli vy s tou borovickou? :)))

Crazy monkey

Akurát sme začínali hrebeňovku keď sme stretávali bežcov čo schádzali z kráľovej holi. Každá skupinka nás presviedčala aby sme vzdali hrebeňovku a nakoniec až posledná dvojica a nepripravenosť na ustavičný dážď nás priviedla k rozumu.

Eric

Peter61: Vsetko co pises, okrem horskacov, bolo v povinnej vybave, takze v pohode. Ba sa aj nejake tie folie rozbalovali v tej kutici na Kralovej holi. Zistil som, ze sa tam zmesti aj cez 40 ludi :)My makkysi mame dlhy zivot... :)))

Peter61
Muska : -) nie, je to chyba organizaturov, ze nedokazali zohnat na kazdeho bezca ( TTB = trenky + tricko+ botasky) dvoch horskacov a 15 m2 izofolie !!!
A este ( viď Rišo Pouš na vetromagu o MF 50/100) aj požyčovňu mačiek !!!
Hamba im !
( Eric, si makkys !) -)
Eric

muska: Ver mi, vsetkym bezcom sa rozhodnutie pacilo :)

Muska

No škoda, že sa počasie neumúdrilo.. ba časom sa ešte viac poondialo. Najmä sobotné poobedie a nedeľné doobedie boli na Ďurkovej veľké úhrny zrážok s poriadnym vetriskom. Čiže rozumné rozhodnutie, aj keď asi sa nie všetkým bežcom páčilo, no v oblasti Chabenca vietor zrážal k zemi aj turistov s veľkými batohmi.. No nič vidíme sa na rok!

Phalike

@bikemartin: Bratmm, majster Pavol nieco uz vymysli, jeho dielo aspon dozrie, chyti trochu patinu a o rok ho vytiahneme na setlo sveta :)
Len uz som mal par idei pre dalsi rocnik ktore budem musiet pre tentokrat odlozit.

Peter61

Prajem usporiadatelom aj pretekarom do buducna vela zadru a priaznive podmienky.

anonym 13:44 : WTF ?

PaliT

Je mi ľúto usporiadateľov a pretekárov – toľko energie dali do prípravy a napokon do toho zasiahnu takto živly. Škoda...

Bikemartin

mňa by zaujímalo, čo teraz bude s dielom Majstra Pavla z Revúcej, či sa tie trofeje budú dať prestružlikať pre rok 2017.

Bikemartin

WTF? Naháňačka to bola vždy. Aj čas víťazov v nultom ročníku 2009 bol 20:35. To má ďaleko od turistickej selanky, hrebeň za 5 dní....

Dunaj1

Mali by to zrušiť nielen pre tento termín, ale nastálo, nemá to nič spoločné so zdravím rozumom. Myšlienka je to síce pekná, aj prvé ročníky boli fajn, ale postupne sa z toho stala čistá naháňačka, je len otázkou času, kým sa tam niekto vážne zraní, prípadne aj horšie.

Merhorn

zdravy rozum zvitazil. aj som si vcera hovoril ci vam nesibe. toto uz nie je o dokazovani si niecoho extremneho ale o nezodpovednosti, tak som rad, ze drzavy rozum zvitazil a snad v nahradnom termine :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov