Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Behom cez jedenásť malokarpatských sedemstoviek

Diskusná téma K článku: Behom cez jedenásť malokarpatských sedemstoviek

V dobe, keď som začínal s trailovým behom, dostávam tip na túru, ktorá spája všetky malokarpatské vrchy s nadmorskou výškou nad 700 metrov. Vybehnúť čo i len jeden z nich predstavoval dovtedy vrchol mojich fyzických síl. Podobný výkon iba v turistickom tempe som považoval za absolútne nereálny a vzbudzoval u mňa obdiv a rešpekt. Postupne po jednom navštevujem každý z nich. Niektorý je krajší, iný zas menej. Vzdialenosť medzi nimi je značná, no dnes nadobúda celkom iný rozmer. Rozhodol som sa ich zdolať všetky, naraz a v jednom behu.

Tomáš Lehocký

Ahoj

Super víkon. Raz by som to tiež chcel zabehnúť a tiež sa mi to teraz zdá nereálne. Nateraz to mám absolvované pešo za 12h.
Začínal som s Pezinskej Baby a končíl na Zárubach.

Tomáš.

Eric

Krasny vykon a aj zazitok, srdecne gratulujem. Az ma to donutilo pozriet do mapy, uprimne som sa dost zahanbil, ze som nepoznal Veterlín a Čelo. No a potom som to ešte vyskúšal spojiť s miestom štartu a vyšlo mi to o nejakých 30 km a ešte cca 1000 v.m. viac, čo nie je nerealizovateľné. Okrem toho by sa prebiehalo cez dediny Lošonec a Častá, kde by sa dala doplniť voda. Hmmmm. Tak toto je chrobák :)

TomXX

Klobúk dole, super výkon. Ja by som chcel dať na jeden šup pešo, ale nejako strácam motiváciu. Skúsim to s tou Marlenkou :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma