Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prvých 100 km s Hoka One One Speedgoat 4

Bp

Tieto boty pouzivam na take dlhsie traily a nedam na ne dopustit, jednoducho su super. Nakupovat treba na zahranicnych e shopoch, tu u nas za ne pytaju dost vysoke ceny.

Florián Dekret

@bp

Ahoj, prosím Ťa, vedel by si odporučiť spoľahlivý zahraničný e-shop kde sa dajú kúpiť? Ďakujem!

Branozv

Zdravím priatelia, Hoky sú super "tenisky". Behanie (vďaka pruženiu) je ako v papučke, ale nevydržia dlho. Osobne mám skúsenosť s Challenger ATR 2 (2 páry) a Clayton (na cestu). Prvých 500 km radosť a krása a potom stratia pružnosť. Za tie peniaze málo muziky. A Challengre som musel reklamovať, lebo po pár km sa začali odliepať farebne odlíšené gumené "kúsky" na podrážke.
Niečo mám nabehané a môj subjektívny pocit je, že najlepšia pena (tlmenie/pruženie) je Boost (Adidas) a Zoom (Nike) - cez 1000 km, podrážku som zodral, ale tlmenie stále fungovalo.

Eric

No vidis a ja zas, ked to tak spocitam, je to uz 3 x Mafate Speed 2, 1 x Mafate EVO, 1 x Speedgoat 2, 2 x Mach, 6 x Clifton a kazde z nich vydrzali vysoko nad 1000 km aj s pohodovym tlmenim a zvrsok sa mi nepotrhal na ziadnych. Naproti tomu v boostoch (2x Energy, 2 x ultraboost, 2 x Boston) tlmenie odislo cca po 500 km. :)

Eric

No narozdiel od mnohých mojich kolegov a kolegyn, som si uz roky nekupil ziadne ine topánky a tieto nosim aj do roboty :) Takze vlastne Greta by ma pochvalila.

Branozv

Vsak pisem, ze subjektivne. Mozno som len pri Hoka nemal stastie. Klobuk dolu nad tou Hoka kilometrazou, aj ked je to asi za niekolko rokov, ale spolu v tych botach, co si popisal - min. 13000 km :)

Eric

@Branozv: Dakujem. Tak je to v priemere 7000km/rok :) A mas pravdu, je to vysoko individualne, velmi zalezi od typu chodidla, sposobu doslapu, celkovo techniky behu a konieckoncov aj ponoziek. Takze kazdy si musi najst tie svoje neznicitelne boty :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma