V chatách sa nachádza aj wellness centrum s veľkou masážnou vírivou vaňou, fínskou saunou a infrasaunou, ktoré isto prídu vhod po lyžovačke. Pre skupiny zabezpečíme aj stravovanie formou polpenzie alebo plnej penzie, k dispozícii je veľká spoločenská miestnosť.

Vytvrárame ideálne podmienky pre rodinnú dovolenku s deťmi, nedávno sme získali certifikát „Vstúpte s dieťaťom“ od Únie materských centier. Aj ten je zárukou toho, že u nás si dovolenku vašimi deťmi užijete naplno.

Na zimnú sezónu 2011/2012 sme pripravili atraktívne zimné pobytové balíky, mnohé z nich už zahŕňajú wellness aj skipass do lyžiarskeho strediska Vrátna v cene. Aktuálne ponúkame tieto balíky v zaujímavých zľavách. Do pozornosti vám dávame napríklad tieto pobytové balíky:
- Januárové pobyty 7-dňové
- Januárová lyžovačka s bonusom až -210 EUR/pobyt pre štvorčlennú rodinu. 7x ubytovanie, 5 dňový skipass, 1x wellness, klzisko. Cena od 159 €/osoba/7 nocí.
- Jarné prázdniny 2012
- Jarné prázdniny s lyžovačkou na chate. 7x ubytovanie v 3* chatách, 5 dňový skipass v stredisku Vrátna, 1x wellness. Cena od 174,5 €/osoba/7 nocí.

V cene pobytov je už zahrnuté:
7x ubytovanie v 3* chatách,
5 dňový skipass v stredisku Vrátna,
1x wellness,
klzisko pre deti a dospelých v areáli chaty,
zadarmo parkovanie pri chate aj v lyžiarskom stredisku Vrátna,
poistenie na zásah HS pri lyžovaní na vyznačených zjazdových a freeridových tratiach v cene skipassu
zľavy na zimné atrakcie
20% zľava na požičovňu lyžiarskej a snowboardovej výstroje
20% zľava na ski servis
10% zľava na Snežnicový pochod
1 hod. ZADARMO, ďalšie 20% zľava Babysitting na kopci

Tešíme sa na vašu návštevu. Viac informácií nájdete aj na našej webovej stránke www.chatauhorcik.sk. Rezervácie pobytov na tel. čísle 0905 462 076.