Tri ženy, Grónska zima, 24 dní, sušené mäso.

Na začiatku tejto nezvyčajnej kombinácie bol sen troch nórskych žien absolvovať expedíciu naprieč Grónskom od západu na východ. V apríli a máji tohto roku sa nezvyčajný sen stal skutočnosťou. 24 dní trvajúca expedícia na lyžiach a saniach v 40 stupňových mrazoch na vlastnú päsť preverila odhodlanie týchto odvážnych žien.

Súčasťou výbavy trojice žien boli popri instantných polievkach, konzervách, čokoláde aj mäsové snacky Jack Link´s, ktorý bol jedným z hlavných sponzorov tejto nezvyčajnej expedície. Sušené mäsové snacky boli takto otestované v extrémnych podmienkach. Ako tvrdia účastníčky expedície Crossing Dreamland, mäsové snacky sa im veľmi osvedčili.

„Počas expedície sme jedli 50 až 100 g sušeného mäsa denne, 25-50g na obed a na večeru 25-50g. Niektoré dni to bolo menej, ostatné dni viac. Spoločným menovateľom pre výrobky bolo, že chutili veľmi dobre, poskytli nám pocit plnosti a dlhotrvajúcej sýtosti. Užili sme si všetky produkty rovnako: ORIGINAL, SWEET& HOT aj STEAK BAR. Ak sme chceli niečo s výraznou chuťou, volili sme SWEET & HOT. Bolo jednoduché a dobré mať to vo vrecku. Keď sme šli, najlepšie sa nám jedol STEAK BAR. Skombinovali sme sušené mäso aj s rezancami, čo bola na obed veľmi dobrá kombinácia!“, skonštatovali účastníčky expedície.

Po ukončení expedície hodnotia: Beef Jerky od Jack Link´s je zdravý a na proteíny bohatý snack z kvalitného hovädzieho mäsa. V porovnaní s tradičným občerstvením, ktoré je z veľkej časti zložené zo sacharidov vo forme škrobu alebo kukuričnej múky alebo vyprážané v rôznych typoch tuku, obsahujú Beef Jerky produkty čisté mäso a sušenie zaručuje zachovanie výživných látok, vitamínov a minerálnych látok, ktoré sa sa prirodzene vyskytujú v mäse. 

Spoločnosť Jack Link´s pripravuje niekoľko veľmi zaujímavých a inovatívnych produktov, ktoré sa čoskoro objavia aj u nás. Oficiálny distribútor tohto najväčšieho výrobcu sušeného mäsa na svete sa presunul zo stránky www.jerkyshop.sk na novú doménu www.jack-links.sk. Preto pre aktuálne informácie o produktoch, ktoré na Slovensku ponúka spoločnosť Jack Link´s, sledujte webstránku www.jack-links.sk. Nájdete tam aj poslednú tohtoročnú akciu pre hikerov s mixom príchutí: http://www.jack-links.sk/produkt/outdoor-mix.

S tímom Jack Link´s Slovensko sa môžete osobne stretnúť na výstave Danubius Gastro, ktorá sa bude konať v dňoch 24. – 27. 1. 2012 v Bratislave (Hala D, stánok č. 311). Počas výstavy budete mať možnosť ochutnať všetky príchute mäsových snackov a zároveň využiť zvýhodnené výstavné ceny platné len pre návštevníkov výstavy.

Majitelia horských chát a zariadeni: Jack Link's ponúka pre Vás a Vašich návštevníkov na otestovanie na mesiac maxi balenie príchutí formou komisu. My dodáme, Vy ponúknete a ak budú mať návštevníci záujem, prečo to nemať v ponuke...
Po mesiaci skúšania sa sami rozhodnete. Pre Vás bez rizika - nepredané množstvá odoberieme naspäť. Info na: tel. 0917 745572 alebo info@jerkyshop.sk

Staňte sa priateľom Jacka Linka! Buďte medzi prvými, ktorý môžu ochutnať nové produkty Jack Link´s.
Stačí sa iba jednoducho zaregistrovať ako Jack Link´s Mate na stránke www.jack-links.sk. Z tých, ktorí sa zaregistrujú, vyberie Jack Link´s Slovensko 50 priateľov, ktorý dostanú bezplatne nové výrobky uvádzané na trh na ochutnanie a testovanie. Teraz je práve ten čas - Jack Link´s v týchto dňoch pripravuje nový výrobok a testovacie kusy sú pripravené pre prvých 50 fanúšikov Jack Link´s.