Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako stráviť dva týždne v Albánsku, Kosove a Čiernej Hore s deťmi (2)

Zdenči

Vlani sme dali so synátorom 11-dňový roadtrip Srbsko, Bosna Hercegovina, Čierna hora a trošku aj Chorvátsko a ostalo ešte mnoho miest, ktoré by sme chceli vidieť...Balkán môžem iba odporúčať

FunTTomas , 2

Aduš, parádna dovolenka. Tiež mám zo všetkých jugoubytovaní len pozitívne skúsenosti. Vždy nás domáci po príchode pohostili nápojom. Či už rakijou alebo vodou, keď bola horúčava. No prevláda rakija. ;-) Radosť čítať vaše zážitky.

Adushka

Ďakujem Tomáš. Veru skvelo nám tam bolo, ja som dokonca chcela tento rok ísť rovno na Peaks of the Balkans, ale nakoniec ideme Bulharsko - Rilu a Pirin, tak som zvedavá, ako sa nám tam bude páčiť :)

FunTTomas

Rila a Pirin sú trochu preľudnené ako Tatry, ale zas to nie sú zástupy ľudí ako u nás. No hory sú krásne.

Daulagiri , 1 reakcia

Opäť nádhera, popis aj fotky. Tomuto sa povie dovolenkový čas využitý do poslednej minúty, tak to má byť. Videli ste toho fakt veľa. Takéto spoznávačky mám tiež rád.

To Oko Skakavice aj vodopády sú krásne. Spomínam že keď sme šli s Trsťom cez Bosnu vodopády sme na trase moc nemali. A ten jeden veľký pod Magličom sme nevideli pre hmlu.
Tá trasa Peaks of the Balkans sa mi do povedomia dostala asi pre rokom/dvoma. Videl som niekoľko videí na youtube a tiež ma veľmi zaujala. Inak môj tajný sen je via Dinarica :-)

Balkán môžem, hoci som tam bol len raz. Vďaka za sprostredkovanie zážitkov.

Adushka

Ďakujem Maťo za milý komentár! Ešte keby som sa donútila napísať články zo všetkých ostatných destinácií (najmä Álp), hehe :) To by bolo čítania :)

Jana T. , 1 reakcia

Adush, obdivuhodné! Šikovní ste! ;)

Adushka

Ďakujem Jani, bol to skvelý výlet a rada ho často medzi známymi spomínam :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum