Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Foto – Northfinder
Foto – Northfinder Zatvoriť

PR Northfinder prináša spoľahlivé oblečenie pre miesta s nespoľahlivým signálom

Dychberúce výhľady, panenská príroda a ohlušujúce ticho. Skialp je nádherný šport. Neprekonateľný, pokiaľ ide o poctivú psychohygienu. Naše prieskumy hovoria, že 91 % skialpinistov hľadá v skialpe v prvom rade duševnú pohodu. Doprajte si aj vy reset, ktorý potrebujete. Skialp jednoducho lieči hlavu.

Čistý vzduch, ticho a ohromujúce výhľady vás vytiahnu do terénu. Postavíte sa na lyže, šliapete po vŕzgajúcom snehu a užívate si okolitú prírodu. Čo ak vás však na hrebeni prestane hriať bunda, prefúkne pri zjazde alebo premrznete v spotenom tričku? So skialpovým oblečením slovenskej firmy Northfinder sa toho obávať nemusíte. Šijeme zo špičkových materiálov a pre všetkých. Aby už skialp nebol len pre alpských horolezcov, ale pre každého, kto na zasnežených kopcoch hľadá hlavne pokoj a ocení bezpečnosť, spoľahlivosť a komfort.

Foto – Northfinder
Foto – Northfinder

Pohodlie pre telo znamená pokoj pre myseľ

Pri tvorbe našej skialpovej kolekcie staviame na hybridných konštrukciách a princípoch bodymappingu. Analyzujeme, aké potreby má telo skialpinistu, a na základe toho pre každú telesnú zónu navrhujeme materiál s najvhodnejšou funkciou. Napríklad vetruvzdorné časti pre exponované partie, priedušné zadné panely pre odvod nadbytočnej vlhkosti, či aktívne izolácie pracujúce priamo s telom. Cieľom je maximálny možný komfort.

Foto – Northfinder
Foto – Northfinder

Prémiové funkčné materiály bez kompromisov

A aby to celé spolu dobre fungovalo, využívame len tie najlepšie materiály na trhu: aktívnu izoláciu Polartec® Alpha® Direct, ultraľahký a ochranný Pertex® Quantum, svetoznámu tepelnú izoláciu od Primaloft®, to všetko z USA, hrejivý a elastický flís Blizzard® Thermal Comfort z Talianska či ľahučkú prémiovú membránu Dermizax® a legendárne zipsy YKK® z Japonska.

Foto – Northfinder
Foto – Northfinder

Skialpovej kolekcii Northfinder dôveruje aj 60 členov Tatranskej horskej služby

Ikonická bunda SOLISKO a nohavice RYSY spolu s dámskou bundou KRIZNA a nohavicami JAVORINKA tvoria naše najpredávanejšie skialpové produkty. Sú mimoriadne obľúbené medzi náročnými aj rekreačnými skialpinistami a overené priamo v teréne. Nie nadarmo SOLISKO a RYSY nosí 60 členov Tatranskej horskej služby.

Členovia Dobrovoľného zboru Tatranskej horskej služby v bundách Northfinder Solisko a nohaviciach Rysy. Foto – Northfinder
Členovia Dobrovoľného zboru Tatranskej horskej služby v bundách Northfinder Solisko a nohaviciach Rysy. Foto – Northfinder

„Dôležité je, aby človek nedostal niečo, v čom síce môže byť rýchly, lebo to bude ľahké, ale keď zastane, bude mu zima.“ – Fero Mrázik, predseda THS a horský sprievodca UIMLA

Tatranská horská služba pracuje za každého počasia: dennodenne zvládajú náročnú horskú turistiku, lezenie aj skialp, to všetko v nevyspytateľných vysokohorských podmienkach. Počas jedného dňa zažívajú ostré slnko, ale aj silný vietor, prietrž mračien či sneženie. Preto potrebujú spoľahlivé funkčné oblečenie, ktoré musí hriať a zároveň neobmedzovať v pohybe. To, že si vybrali práve naše SOLISKO a RYSY, je dôkazom, že Northfinder tvorí funkčné oblečenie na svetovej úrovni.

Fotogaléria k článku

Najnovšie