Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lavaredo ultra trail 2018

Diskusná téma K článku: Lavaredo ultra trail 2018

Vedel som, že to bude zážitkový vrchol prvej polovice sezóny. Je to udalosť s podtitulom „snažiť sa dokončiť a neriešiť čas v cieli“, no napriek tomu som v poslednom období venoval viac pozornosti kopcom. Na naháňanie mám vyčlenené iné preteky, no zasa úplne flákať sa do Talianska nejdem. Dolomity sú mi dôverne známe, viem, že terén a počasie je v nich nevyspytateľné, preto si ani len predstaviť neviem, aký konečný výkon mám od seba očakávať.

Martin knor

Toto sice nie je "my cup of tea", ale napisal si to perfektne. Musel to byt fantasticky zazitok.

Adushka

Skvelý report Erik, rada čítam tvoje ultra zážitky :)

Rbr69

No pekne Erik, rešpekt. To dehydrovanie si pripísal hlavne tej hnačke, čo Ťa chytila?... Ja stále premýšľam, že koľkí z bežcov sa snažia aj fest zdravo žiť, stravovať, a potom prídu ich ultra preteky, a stravovanie je riadny mix mišmaš pre telo, a fyzicky sa dokážu úplne rozbiť na kašu. Ale psychicky sa zas zoceľujú, čo je vlastne pointou toho celého, a potom po sa vždy dajú nejako dokopy. Z jednej strany na to ultra fascinuje a láka, z druhej zasa mám taký v hlave z toho otáznik a výkričník... Hlavne, že to stále robíš s láskou a radosťou... Držím palce.

Eric

Dakujem vam vsetkym. K otazke - ano, hnacka je najhorsia vec co sa hydratacie tela tyka, aka Ta moze postretnut. Hej, na pretekoch si casto clovek nevybera jedalnicek a ked chce aj trochu pritlacit na tempo, tak sa s nejakymi lakocinkami ako mastny chlieb, alebo salam, moze rozlucit. Ja som dlhy cas fungoval na nizkosacharidovej strave a vtedy som nemal absolutne ziaden problem, ani na pretekoch, aj ked na tych som sa naopak stravoval cisto cukrovo. No problem bol v treningu, nedokazal som hadzat take treningove davky, ake som potreboval, takze som zacal jest "normalne" a tym padom ma obcas postihnu aj tie "normalne" problemy :) Dakujem este raz :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum