Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dramatický večer na Baníkove

Adushka

Palo, vyborny clanok. Nie ze by som sa do tych miest v zime chystala priamo ja (mne staci leto), ale vzdy ma zaujimalo, ako hrebenove partie v zime vyzeraju. Vdaka tvojim fotkam a popiskam to mam moznost aspon takto sprostredkovane zazit, plus to moze pomoct turistom, ktori maju skusenosti z inych miest, ale tu priamo este neboli a chceli by si to pritom prejst. Vdaka.

Pista58

skvely clanok.
poliaci mali viac stastia ako rozumu ale aj to je obcas rozhodujuce. ved kolko himalajistov sa zabilo po minimalnych chybach a tuto sa chlapci mohlo prechadzat po hrebeni v ihlickach a hadam by prezili.

velmi pozitivny pristup strazcu. bodaj by boli vsetci takyto a turisti taktiez.

Ježo

Hrůza, hazard, návštěvníci hor s uvozovkama... No vidím, že to tady čtou samí experti. Já samozřejmě nepopírám, že zatmět v zimě na hřebenu Roháčů není zrovna nejlepší nápad (ale hoď kamenem, kdo jsi bez viny), na druhou stranu před zmiňovanými lezci smekám, že i v této "prekérce" neztratili hlavu a - byť pomalu - dosáhli bezpečného místa na bivak. Zajímalo by mě, kdo z diskutujícíh by byl něčeho takového schopen.

Článek samotný je ale super i s popisem chyb. Díky za něj.

Peter61

Pre ilustráciu a na potvrdenie, mali šťastie, že sa nevydali dole lavinóznym terénom. Profil zo ZT tu laviny.sk/index.php?menu=foto…
síce nie je, ale ostatné profily a foto tiež stoja za kukuč.

Jaro01

Fantasticky clanok doplneny o nazorne fotografie. Ta hroza, ktora priam srsala z konania tych dvoch "navstevnikov" hor, bola az mraziva. Nastastie prezili, hoci casto mali smrt uz na krku.
Vdaka autorovi za taky super clanok!

Eric

Perfektny clanok s este paradnejsimi fotkami a popismi. A je treba aj ocenit triezvy pohlad na nasu legislativu aj zo strany strazcu. Fakt parada, chvalim.

Miroslav Svítek

Dočítal som a zostal v zamyslení. Vynikajúci článok od odborníka, priam ukážková služba turistickej verejnosti od redakcie. Žiadne hromy blesky na porušovateľov Návštevného poriadku NP, ale priam naturalistická ukážka chýb. My čo máme úctu k svojmu životu sme sa snáď len utvrdili v tom, že je dobre keď nehazardujeme, ale či tých druhých tento článok poučí, pochybujem. A fotky s vysvetlivkami? Paráda.

Forky

zaujimave citanie..
ani som netusil, ze zapadne tatry su az tak nebezpecne.

Mlieko

Fakt dobre a hlavne poucne citanie, napadaju ma slova klasika, ze pravda na upati hor prestava byt pravdou na vrcholoch...

Suco

Parádny článok... som normálne s napätím čítal ako dopadli tí dvaja... A je to veru hazard a niektorí ľudia si naozaj nevedia uvedomyť kde sú ich hranice...

Ripo

pekný článok, trochu ma mrazilo pri jeho čítaní

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum