Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Spúšťame cyklo.hiking.sk

Milí čitatelia, ako iste viete, v minulom roku sme začali vo štvrtky uverejňovať cyklistické túry. Za ten rok sa ich nazbieralo celkom dosť a aj teraz ich už máme zopár v redakčnom systéme. Aby sa nestrácali medzi ostatným turistickým obsahom, rozhodli sme sa dať im priestor na samostatnej podstránke cyklo.hiking.sk.

Podľa nášho každoročného čitateľského prieskumu sa bicyklovaniu venuje 53 % našich čitateľov. To je dosť veľké číslo na to, aby sme pouvažovali aj nad tým, čo ďalšie by sme im mohli ponúknuť. Na začiatok to teda bude samostatná podstránka cyklo.hiking.sk s už doteraz publikovanými cyklo článkami, samostatné fórum zamerané na cyklo témy a Novinky s pozvánkami na cyklo podujatia.

Raz týždenne bude súčasne na hiking.sk aj na cyklo.hiking.sk publikovaná cyklotúra, na cyklistickej podstránke však budú publikované aj ďalšie články s cyklo tematikou, ktoré už na hiking.sk nebudú. V pláne máme aj viaceré služby, ktoré by boli pre cyklistov veľmi zaujímavé, ich zavedenie si však vyžiada viac času a taktiež bude závisieť aj od úspešného rozbehu cyklosekcie. Preto by sme radi vyzvali cyklistov, aby sa podelili s ostatnými o svoje túry, tipy, poznatky a rady. V redakcii radi poradíme pri akýchkoľvek otázkach.

Stránku spúšťame v betaverzii a všetko ešte nie je celkom dorobené. Prosíme o strpenie, na odstraňovaní chýb pracujeme. Veríme, že si túto sekciu obľúbite.

Partnerom cyklo.hiking.sk je Vitajte, cyklisti!

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie