Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR 9. ročník Stupavského MTB maratónu

V termíne 29. júla až 31. júla 2011 sa koná už 9. ročník tradičného MTB maratónu pod názvom INTERSPORT Stupava Trophy 2011 - Stupavský MTB maratón. Novinkou je začlenenie podujatia do európskej siete prestížnych horskocyklistických maratónov s názvom Inter Mountain Series. Pôvod tejto série je z Rakúska.

Akcia sa začína v piatok 29. júla, kedy sa o 12:00 hod. spúšťa prezentácia účastníkov na všetky tri podujatia: Stupava MTB Trophy, JUNIOR MTB Trophy a Detský cyklomaratónik. V tomto čase bude pripravená pre prvých návštevníkov aj podrobná prezentácia všetkých tratí. V areáli budú zabezpečené stánky s občerstvením a hudobná produkcia.

V sobotu 30. júla spolu so známimi osobnosťami slovenského športového diania odštartuje v piatich vlnách veľký maratón, na ktorom sa môže zúčastniť úplne každý cyklista. Ako správna motivácia je počas soboty a nedele pripravených päť úplne nových maratónskych kategórií a úplne nová juniorská trať. Celkovo je pripravených 30 kategórií.

Horskí cyklisti si v sobotu 30.7. môžu vybrať spomedzi dvoch špičkovo pripravených trás. Krátka trasa, jeden okruh, dĺžka 42 km, 950 m prevýšenie. Dlhá trasa, iba jeden okruh, dĺžka 76 km, 2 000 m prevýšenie.

Ešte dnes sa môžete zaregistrovať on-line na webe pretekov za 20,- EUR a na záver na mieste za 25,- EUR.


Najnovšie