Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zo severu na juh Malých Karpát

Diskusná téma K článku: Zo severu na juh Malých Karpát

Malé Karpaty sú moje domáce a najnavštevovanejšie pohorie. Neoplývajú vysokou nadmorskou výškou, ale ich rozmanitosť a nenáročnosť ma vždy potešia. Z cyklistického hľadiska sú vhodné na všetky druhy bicyklovania. Dnešný výjazd bude kompletným prejazdom pohorím. Začiatok v obci Bzince pod Javorinou, čiže v najsevernejšom bode pohoria a koniec v bratislavskej mestskej časti Devín, v najjužnejšom bode Malých Karpát.

Pipin

Tak som si to v mysli prešiel podla článku. Kraj mne veľmi blízky. Pekný článok i fotky Vlado.

Daron

paráda, asi pred týždňom som si začal hľadať informácie, lebo chcem prejsť z Ba (od Figara) na kopanicu v Lubinej na horskom bicykli cez Malé Karpaty. Nenašiel som nič kompletné, len čiastkové informácie o jednotlivých úsekoch a potom zrazu toto:) asi to bude znamenie, že sa mám pripraviť na túru. vďaka za super informácie ;)

Vladvlad

Som rád, že článok zaujal a rovnako, že možno trochu priblížil možnosti kadiaľ sa v MK bicyklovať.
Oproti predchádzajúcim popisom mojich trás, tento článok bolo ťažšie napísať, keďže sa jedná o mne podrobne známe miesta, takže je možné, že niekde je popis až príliš podrobný.
V lokalitách, ktoré som navštívil prvý krát si predsa len pri prvej jazde nemôžem zapamätať každú odbočku, povrch cesty alebo stúpanie. V MK je to pre mňa ale iné.

daron: príjemnú jazdu prajem.
Braňo: vďaka.

Kroska

Ďakujem za super článok. A nie, nie je príliš podrobný,
pretože presne toto potrebujeme my, čo sa chceme
po tvojich stopách vydať.

Vladvlad

Vďaka Kroska.
Bral som to ako povinnosť. Po článkoch zo vzdialenejších lokalít, kde som bol väčšinou prvý krát, opísať to čo poznám najlepšie, Malé Karpaty. A hneď od začiatku po koniec :)

Píšem to aj v závere, možností kadiaľ sa tu dá v kľude bicyklovať je množstvo, netreba sa báť zablúdenia. Z máp sú lesné cesty dobre rozoznateľné čiže netreba sa obmedzovať len na značené úseky. Nanešťastie v poslednom čase zisťujem, že mnohé lesné cesty, ktoré som považoval za kvalitné a zjazdné aj po dažďoch a topení snehu, sú poznačené ťažbou a ťahaním dreva, čiže zničené.

Snáď sa mi podarí ešte nejaký MK článok napísať, priblížiť iné zaujímavé úseky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum