Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Biely kríž – tipy na najkrajšie cyklotúry

Diskusná téma K článku: Biely kríž – tipy na najkrajšie cyklotúry

Hovorí sa, že všetky cesty vedú do Ríma. V lesoch Malých Karpát nad Bratislavou skôr platí, že všetky cesty vedú na Biely kríž. Medzi cyklistami populárna lokalita leží na malokarpatskom hrebeni vo výške 498 m. Pod pojmom „cesty“ pritom pre účely článku budeme mať na mysli asfaltové úseky. Ide tak o vhodný cieľ pre rekreačných cyklistov, ktorí si jednoducho len chcú vo voľnom čase udržiavať kondičku. Lokalita je tiež známym eldorádom pre fanúšikov bikových trailov. V tomto výbere však asfalt opustíme len výnimočne.

Matus123321 , 2

Môj príspevok bol zmazaný lebo vraj mám vymyslenú identitu, ale ja sa naozaj volám Matúš, avšak toto meno mi systém nechcel zobrať, lebo niekto ho už používa. Takže Matus123321 rozhodne nie je vymyslená identita.

Keďže ste na moju otázku "Súhlasíte s názorom autora, že rodičia s deťmi nemajú čo byť vonku po 18.00 a dožadovať sa vstupu do MHD s kočíkom" neodpovedali, rozumiem tomu tak, že redakcia s týmto názorom súhlasí.

Podľa mňa je toto nenávistný postoj a dennikN by takéto niečo nemal podporovať.

Lubo

Emailova adresa, ktorou sa podpisujes, vyhlasuje v nasom systeme Medium risk of fraud, cize nedoverujeme tomu, ze si ten, za koho sa vydavas. Preto sme pre tvoju IP adresu aktivovali povinnost registracie. Tak budeme mat tvoju indentitu overenu a mozes v ramci pravidiel diskutovat.

Dominob

Matúš, zrejme sa Vám nestalo prvý raz, že s Vašou mailovou adresou matuskoje@podvodnik.cz Vás nepovažovali za skutočnú osobu. Na názore, že rodičia s deťmi v kočíku by už po 18tej mali byť doma však podľa mňa nie je nič kontroverzné. Za mojich čias bol večerníček o 19tej a spolu s prípravou večere, a plnením pokynov "do vane, umyť zuby, vycikať a spať" sa mi 18tá hodina zdá vhodná na to, aby rodičia s deťmi už boli doma. Nie je na tom teda nič nenávistné, a nie je to ani cykloteroristický postoj, čo je slovo, ktoré ste použili vo svojom prvom zmazanom príspevku. Je to skrátka výchovný postoj.

Peter61

Matúško náš zlatý, a vieš, načo je tamdole to koliesko s výkričníkom ?
Preklad : otravuješ.

Matus123321

Príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK – disktujuci pouziva vymyslenu identitu

Tomáš M.

Trasy sú fajn, akurát neodporúčam zastavovať sa na samotnom Bielom Kríži za slnečných víkendových dní. Je to už hrozná masovka. Najlepšie to vychádza, keď sú v grafickej predpovedi počasia kvapôčky.

Sona

Vdaka za upozornenie, opravili sme.

Ján K.

Veta „Samotná [trasa] od červeného mosta po Biely kríž…“ hovorí o prvej trase, ale odkaz v nej ukazuje na tretiu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum