Hiking.sk HIKING.SK Posledná zastávka pred cestou na hory

Predaj

Slnečné okuliare Uvex Blaze lll

anonymized_25093 publikovaný: 12. 11. 2023

Predam slnecne okuliare Uvex Blaze III cierne. Kedze musim nosit dioptricke okuliare a neviem zohnat dioptricke sklicka do Uvex Blaze tak ich predavam.
Na predaj je len cela sada, kupil som viac kusov aby som mohol menit sklicka ked sa doskriabu alebo ine casti ked sa polamu/stratia.
Cela sada obsahuje:
- casto pouzivane okuliare + priesvitne sklicko (vratane pozdra)
- menej pouzivane okuliare + cierne sklicko (vratane puzdra)
- cisto nove okuliare, cela sada: priesvitne, tmave a oranzove sklicko. (vratane puzdra)
Sada este obsahuje: tmave sklicka 1par, priesvitne sklicka 1 par, orannzove sklicka 3 pary, nahradny nosnik a handricka.

Cena 85 eur vratane postovneho

Viac info tu:
uvexsports.sk/uvex-blaze-iii-white-blackltmsilver-s0-3-5320468…

 
 
 
Vriace fórum RSS vriaceho fóra
Vytvor diskusnú tému1216bazarK bazáruSlnečné okuliare Uvex Blaze lll Predam slnecne okuliare Uvex Blaze III cierne. Kedze musim nosit dioptricke okuliare a neviem zohnat dioptricke sklicka do Uvex Blaze tak ich predavam. Na predaj je len cela sada, kupil som viac kusov aby som mohol menit sklicka ked sa doskriabu alebo ine casti ked sa polamu/stratia. Cela sada obsahuje: - casto pouzivane okuliare + priesvitne sklicko (vratane pozdra) - menej pouzivane okuliare + cierne sklicko (vratane puzdra) - cisto nove okuliare, cela sada: priesvitne, tmave a oranzove sklicko. (vratane puzdra) Sada este obsahuje: tmave sklicka 1par, priesvitne sklicka 1 par, orannzove sklicka 3 pary, nahradny nosnik a handricka. Cena 85 eur vratane postovneho Viac info tu: https://www.uvexsports.sk/uvex-blaze-iii-white-blackltmsilver-s0-3-5320468216-2/ dnes žiadne príspevky
Fakty
Cena
85,00 € » cena je pevná
Inzerent
anonymized_25093 » dalšie inzeráty
Lokalita
Košice
Stav
nový
Kontaktovať inzerenta
Kontaktovať inzerenta môžeš až po prihlásení.